Kaplan "Beypazarı`nın siyasi malzeme edemeyecekler"

Kaplan

2014 yerel seçimlerinde Beypazarı belediye başkanlığı için iddialı olarak alan çalışmalarına başlayan Tuncer Kaplan dedikodu siyaseti yapanlara gönderme yaparak " Beypazarı için projesi olmayanlar kişiler sadece konuşur.

 Beypazarı`mızın siyasi partileri karıştıracak kişilere değil, hizmet üretecek proje geliştirecek insanlara ihtiyacı vardır" dedi.

Beypazarı`nın siyasi malzeme yapılmaya çalışıldığının altını çizen Kaplan ; "Mevcut Belediye Başkanımızın desteğini ve olurunu alarak çıktığımız bu yolda sözlerle değil, bizlere emanet edilmek istenen görevi layığı ile yerine getirmek için laf değil proje üretiyoruz" dedi.

 Geçmiş dönem seçimlerde aday olarak ismi açıklanan, Mansur Yavaş`ın aday olmasıyla oy bölünmesinden dolayı az bir farkla seçimi kaybeden Kaplan ; Beypazarı`nda ki seçimi kaybettiğimiz faktörler yanlışlarımız olduğu için değil, büyükşehir adayı nedeni ile oy bölünmesinden kaynaklanmıştır. Beypazarın`da hizmetleri olan Başkanımız Cengiz Özalp`in aday olmayacağını ifade etmesi ve desteklerini alarak çıktığım bu yolda Beypazarın`da  Ak Partinin yerel yönetim anlayışındaki hizmetleri ve Beypazarı`mızı Beypazarı yapan değerlerimizi projelendirerek alan çalışmalarında yerimizi aldık" dedi. 
Küçük bir ilçe olmasının avantaj ve dezavantajı olduğunu da kaydeden Kaplan  siyaset güzel laf söyleme sanatı değildir doğruları gerçekler ile bağdaştırarak halkımıza yapabileceklerimizi aktarmaktır.

Beypazarı küçük bir ilçe ama Ankara`nın en zengin, özgün ve değerleri olan bir ilçedir. Üretebilecek ve geliştirilebilecek bir çok proje var. Siyasi partiler arası kaliteli bir seçim yarışı yapmak bizlere yakışandır. bunun dışında ilçemizin küçük olmasını fırsat bilerek dedikodu ve karalamalar üzerinden siyaset yapmak ne bizim partimize nede bir Beypazar`lıya yakışan davranıştır. Kendi partimizin mevcut belediye Başkanı ve Beypazarı için büyük emek harcamış Cengiz bey aday olsa çıkmayacağımı belirtmiştim. bu bir siyasetin edep ve saygınlığıdır. ama başkanımız ben bu dönem bırakacağım demesi, ve benim aday adaylığıma destek vermesi üzerine partimizden aday oldum" dedi.

Beypazarı`nın hizmet üreten saygın siyasilerimizin tek bir amacı vardır laf yerine proje üretme, Beypazarlı`nın sorunlarını çözme ve ekonomik gelişimini sağlamadır. bu bağlamda milletimizin ve ilçemizin çıkarlarını gözeterek alanlara çıkan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ama Beypazarı`na emek vermek yerine sadece siyasi hesaplar ve koltuk için çalışan arkadaşların bu yerel seçimlerde gereken cevabı Beypazarlı`lardan alacağını" ifade etti.

Haber: Beril Çuhadaroğlu / Özel Haber 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

01.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:50
  • YATSI 21:20
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı