KARADUMAN’DAN AYAŞ ÇIKARMASI

KARADUMAN’DAN AYAŞ ÇIKARMASI

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, partisinin ülkenin dört bir yanında düzenlediği çalışmalara yoğun bir şekilde katılmaya devam ediyor.

Karaduman beraberindeki heyet ile birlikte, Ayaş ilçesinde gün boyunca bir dizi etkinliğe iştirak etti, vatandaşla bir araya geldi.Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, parti çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Gençlik Kolları’nın düzenlediği birçok etkinliğe katılan Karaduman’ın son durağı ise partisinin Ankara Ayaş İlçe Başkanlığı’nın Ayaş ilçesinde organize ettiği programlar oldu. Karaduman beraberinde Ayaş İlçe Başkanı Cengiz Zeyrek ile birlikte dün gün boyunca vatandaşla bir araya geldi, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 Sabah saatlerinde beraberindeki heyet ile birlikte Ayaş ilçesine gelen Karaduman, öncelikle ilçe başkanlığının organize ettiği ‘Muhtarlarla Kahvaltı Programına’ iştirak etti. İlçe muhtarları ile bir araya gelen Karaduman, muhtarların sorunlarını dinledi. Yapılması gerekenler ile ilgili notlar alan Karaduman, yaptığı konuşmada ise muhtarların yaptıkları görevlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, parti olarak muhtarlık kurumuna çok önem verdiklerini de kaydetti.

BÜNYAMİN AYAŞİ TÜRBESİ ZİYARET EDİLDİ

Programı kapsamında Ayaş Kaymakamı Arif Karaman’ı da ziyaret eden Karaduman, sonrasında ise siyasi parti ilçe başkanlıklarından Ak Parti, İyi Parti ve CHP’yi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Anadolu’nun İslamlaşmasında büyük emekleri olan ve türbesi Ayaş ilçe sınırları içinde bulunan Bünyamin Ayaşi’nin türbesini de ziyaret eden Karaduman, kabri başında dua etti.

AYAŞLILAR EKONOMİDEN DERTLİ

Öğleden sonraki programda ise Ayaşlı esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Karaduman, esnaf ve vatandaşın sorunların dinledi. Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntıların özellikle küçük yörelerde daha çok etkili olduğunu kaydeden esnaf, sorunun çözümü için küçük esnafın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Karaduman ise, ekonomik durgunluğun temelinde yanlış politikaların olduğunu belirterek, Milli Görüş Hareketi olarak daime esnafın yanında durduklarını rantiyeye hiçbir zaman geçit vermediklerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: KARADUMAN’ ÇIKARMASI

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı