Karanlığı, Aydınlığa Çevirmek İçin Adayım

Karanlığı, Aydınlığa Çevirmek İçin Adayım

CHP Ankara İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve meslektaş arkadaşlarının bulunduğu A.adaylığı açıklamasındaAçılış konuşmasını yapan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ilk günden bu zaman kadar Milletvekilliği için aday adayı olanlara eşit

Ökmen “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak TBMM Genel seçimler öncesi 29 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan ön seçimin demokrasimiz için sonuçlar getirmesini diliyorum. Burada bulunan bulunmayan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kazanan demokrasi ve partimiz olacaktır” dedi.

Ökmen “Önce neden siyaset?”

CHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Av.Özgün Ökmen, “Deneyimlerimi paylaşmak ve onu hayata geçirebilmek için. Atatürk milliyetçisi, laik, Cumhuriyete ve onun değerlerine, hukukun üstünlüğüne inandığım ve demokrasiye kayıtsız şartsız gönülden bağlı olduğum için. Kötü yönetimin ülkemi kaosa ve kargaşaya sürüklediğini gördüğüm ve bu durumun karşısında hayır ben varım, biz de varız demek için.Yoksulluğun ve ülkenin kanını emen yolsuzluğun ve yasakların karşısında olmak için. Atalarımın kanıyla sulanmış topraklarımın yapancılara haraç-mezat satılmasını önlemek için. İnsanımın dini duygularını sömüren ve din ve etnik kimlik üzerinden siyasi menfaat sağlayanlara dur demek için. Kapsamlı, çağdaş, yeni bir eğitim reformu yapanlardan biri olmak için. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bunları yapabileceğime inandığım için. Ankara’da doğmuş burada yaşayan bir partili kardeşiniz olarak ülkenin sıkıntılarını birlikte yaşıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen uzun süre bizi birbirimizden ayrıştırmaya çalışan olumsuzluklara rağmen, bu süreçte daha mükemmel bir birliktelik oluşturarak Partimizi güçlendireceğimize gönülden inanıyorum” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde partimizi iktidara taşımak ana hedefimizdir. Ben şahsen milletvekili seçildiğimde amacım; tüm ilerici ve devrimci gücü bir arada kardeşçe buluşturmak olacaktır. Çok dinleyerek az konuşacağız, kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi küçük görmeden halkı önemseyerek, kapımız açık gönlümüz ferah, kendimize ve sizlere Güvenceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi halkın mutluluğu ve gönenci için bizlere büyük kurucumuz ölümsüz Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir armağanıdır. Buna sahip çıkacağız.” dedi.



Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli