Karsfed gençleri kahvaltıda bir araya geldi

Karsfed gençleri kahvaltıda bir araya geldi

Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları, birçok yeni genç üyesi ile kahvaltıda bir araya geldi.

KARSFED gençlik kollarının tanışma ve kaynaşması amacıyla yapılan kahvaltılı toplantıda açılış konuşmasını yapanKARSFED gençlik kolları başkanı Emrah KARADENİZ, bu tür etkinliklerin her zaman olduğu gibi bundan sonrada federasyon çatısı altında devam edeceklerini, sivil toplum kuruluşlarının siyasi konjektörde büyük öneme sahip olduğunu ve Ankara’da ses getiren bir gençlik yapılanması olduklarının altını çizdi. Bu yapının anbean dahada çıtasının yükseltilmesini gerektiğini ve bunun yolununda el birliği, gönül birliği ve güç birliği yaparak başarabileceklerini söyledi. Karadeniz ayrıca federasyon bünyesinde 17 dernek olduğunu ve 18. güç olarak aralarına yeni katılacak olan Göle-Yeniköy gençliğinide bu yapıya davet edip beraber hareket edeceklerini vurguladı.  

Karsfed Gençlik Kolları Başkanı Emrah KARADENİZ ayrıca bu göreve 3 buçuk yıldır devam ettiklerini geçen süre zarfında birçok büyük etkinliğe imza attıklarını şimdiden sonra dahada güçlenerek bu yapıyı en üst seviyelere getireceklerini, şu anda mevcutta açmış oldukları kursların devam ettiğini ve bunların yanı sıra sosyal, kültürel alanda olsun, eğitim öğretim alanında olsun benzer kurslar ve etkinlikler yapacaklarını söyledi. Kahvaltıda eskiden emek vermiş olan ciddi katkıları olan ve yeniden gençlik kollarına destek vermek için gelen eski yönetim kurulundan arkadaşlarında katılımı dolayısıyla çok memnun olduğunu söyledi. Onlara bir teşekkür borçlu olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu. 3 buçuk yıllık gençlik kolları yolculuğunda çok önemli bir mesafenin alındığına dikkat çekerek, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  “Her Kafanın Anlamaktan Aciz Olduğu Yüksek Bir Varlıktır Gençlik”  sözleri ile son verdi.Daha sonra bugüne kadar yapılan çalışmaları ve etkinlikleri hakkında sinevizyon gösterimi yapılıp ardından başlayan müzik programı eşliğinde keyifli bir kahvaltı yapan gençler, öğlen saatlerine kadar sohbet edip eğlendi.

 

Kahvaltıda CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mesut Doğan, CHP Altındağ İlçe Başkanı Yusuf Can KOÇAK ve yönetim kurulu, CHP Altındağ ilçe yöneticisi Ali Haydar Durmuş, Ege Karsfed Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eren BİLGEN, Yeniköy Gençlik Kolları ve yönetim kurulu, Yeniköy derneği başkanı İmdat ASKEROĞLU, Federasyon Gençlik Kolları yönetim kurulu ve çok sayıda yeni genç üye katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

14.05.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:38
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı