KAZAN SİAD YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

KAZAN SİAD YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

Kazan Sanayici ve İş Adamları Derneği´nde (Kazan-SİAD) yeni yönetim belli oldu. 6 yıldır bu görevi yürüten Erkan Tabak, görevi Mim mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu´na devretti.

Kazan siad´da yeni yönetim belli oldu. Ökkeş Sultanoğlu başkanlığındaki yeni yönetim bu görevi 3 Dönem yürüten Erkan Tabak´tan devraldı. 7‘inci Olağan Genel Kurul Toplantısı´nda şekillenen yeni yönetimle Ökkeş Sultanoğlu 6 yıl aradan sonra aynı göreve ikinci defa getirilmiş oldu. Genel Kurul toplantısında Kazan Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Yardımcısı Cengiz Gevrek, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Çıtlak ve dernek üyeleri katıldı. Genel kurul toplantısında sanayi üretiminde 40 yılını dolduran sanayicilerde unutulmadı. İstihdama ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı meslekte 40 yılını dolduran sanayicilere plaket takdim edildi.

Bölgesinde söz sahibi bir Türkiye için güçlü bir ekonomiye ihtiyaç olduğunu belirten Kazan Kaymakamı Murat Duru “Kazan´da sanayi hızla gelişmektedir. Kazan sanayisi Dünya´ya ürün pazarlamakta ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Kazancını daha fazla yatırıma ve daha fazla istihdam için değerlendiren siz değerli sanayicilerimizi yürekten kutluyor yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Kazan´da hızla gelişen sanayi, ülkemiz için yeni umut kapıları açmıştır” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek “Yerel yönetimler olarak sanayicilerimin desteklenmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Kazan´da kısa sürede sanayi hızlı bir gelişme kaydetti ve gelişmeye de devam ediyor. Yeni yönetimin bu gelişmeye büyük katkı sağlayacağına olan inancımı belirtir yeni yönetimin çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Başkan seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Ökkeş Sultanoğlu ise “Geçen zaman içinde Kazan´da sanayinin önemli ilerlemeler kaydetti. Kazan´da kurulacak olan  Türkiye´nin 2. büyük projesi Uzay ve Havacılık İhtisas OSB´nin faaliyete geçmesiyle de sanayi ve buna bağlı olarak istihdam alanında bir patlama yaşanacak”dedi.

 



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı