Kazan`da 550 Partili İstifa Etti "MHP Adayı Köremezli`ye Büyük Destek"

Kazan`da 550 Partili İstifa Etti

Yerel seçimlerin yaklaşması ile siyasi partilerde istifa ve katılım törenlerini de beraberinde getirdi.

 MHP Kazan`da Ak partili belediye`ye karşı gövde gösterisi yaptı.

MHP  Kazan Başkan adayı Fazıl Köremezli `ye destek için Beş bin kişinin bir araya geldiği programda farklı partiler de yer alan 550 vatandaş`a ve siyasilere  MHP rozeti takıldı. Rozet takan isimler arasında DP’den 5 yıldır Kazan belediye Meclis üyeliği yapan Aytekin Doğan, BBP eski İlçe Başkanı Ali Arı ve BBP Kazan ilçe  Başkanı Abdullah Özdemir, Ak Parti il Delegesi Duran Okumuş ve çok sayıda siyasi isim de yer almakta.   

Öte yandan katılım töreninde dikkat çeken ise Ak parti`den ayrılan 375 kişi adına Ali Fuat Güney , Okan Yiğit, Gökhan Metin,Hakkı Demir ,Serhat Dağ, Bedirhan Erbay,Ümit Yıldırım,Yılmaz Akbay,Fahir Sancak, Hakan Kocaoğlu Yasin Birseloğlu, Ömer Büyükbal ve Feridun Yiğiter’in   rozetlerin takılması oldu.

Ak Parti`den MHP`ye Geniş Katılım  

Ayrıca Ak Parti Kazan  eski kadın Kolları Başkanı Nida Özçubuk,Ak Parti eski kadın Kolları Başkan yardımcısı Sabire Karahan,Ak Parti eski kadın Kolları üyelerinden Esma Karahan,Feride Aslan ve Saadet Partisi Kadın Kollarından Songül Çevik’e  rozetleri  takıldı.

Katılımcıların rozetlerini takanlar arasında MHP Genel başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hediya Akdere,Hamit Ayanoğlu ,Sami Uzun, Firdevs Terzioğlu, MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türk Bürosen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş,Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Yenimahalle Başkan adayı Devran Kutlugün’de yer aldı.

Rozet takma programında geçen dönem MHP’den belediye Meclis adayı üyesi İsmail Karataş,Kazan’ın tanınmış siması İbrahim Türe ve MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin’ de katıldı.

"Değişime adım adım" isimli programa  4800 dolayında   kişi gelirken Başkan adayı Fazıl Köremezli programın açılış konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Kimseyi ayrıştırmayacağız

Fazıl Köremezli,Kimseyi ayırmadan, kimseyi ayıklamadan, kimseyi dışlamadan ve hiç kimseyi dışarıda bırakmadan, Kazan Halkının tüm evlatlarını kardeşçe kucaklayarak bu ümide, bu beklentilere çare olacaklarını belirterek " Biz Kazan`da yaşan insanlarımızı siyasi görüşünden, mezhebinden, inancından dolayı hor görmeyeceğiz, her bir insanımıza Allah’ın bir emaneti olarak yaklaşacağız.”diye konuştu

Kazanın her köşesinden Kazan sevdalıları, akın akın buraya, bu salona koştunuz.

Biz Kazanda yaşan insanlarımızı siyasi görüşünden, mezhebinden, inancından dolayı hor görmeyeceğiz diyen Köremezli; " Her bir insanımıza Allah’ın bir emaneti olarak yaklaşacağız. Üzerimizde bu sorumluluğu hissederek yorulmadan, bıkmadan, usanmadan gece ve gündüz koşmak zorundayız. Artık ehliyetsiz, liyakatsiz, sorumsuz, vicdansız,  sadakatsiz zihniyetlerin iktidarı elinde tutması bir kader olarak görülmemelidir. Kazan`ımızın huzur ve mutluluğu için gerektiği zaman taşın altına elimizi koyduk, koymaya devam edeceğiz" şeklin de konuştu.

"Projeler bizlerin değil, esnafın yararına olacak"

Bizler sadece HELAL KART adını verdiğimiz projemizle, yardıma muhtaç yoksul ailelerimize, buna bağlı olarak Kazan Esnafımıza bir yılda 5.7 milyon lira kaynak sağlayacağız diyen Köremezli ; " Kimseye zorla gıda dayatmayacağız. İhtiyaç sahipleri elindeki kartla neye ihtiyacı varsa gidip Kazan Esnafından onu alacak. Kimse sokaklarda teşhir edilmeyecek. Her kart sahibinin hesabına parası otomatik olarak yatacak. Siftah yapmadan kepenk kapatan küçük esnafımız da bu yolla rahat bir nefes alacak" dedi.

Köremezli  tarım ve hayvancılığı yeniden canlandıracaklarını ifade ederek ; "Köylümüzü destekleyerek, ilçemizde hayvancılığın tekrar canlanmasını sağlayacağız. Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri projemizle 1000 civarında insanımıza yeni iş kapısı açılacak, besi hayvancılığıyla, süt hayvancılığıyla uğraşan insanlarımıza yıllık 50 milyon liralık girdi sağlayacağız. Kadınlarımız için düşündüğümüz proje ile 400 kadınımıza iş imkanı sağlayacağız. Tesis bizden, malzeme bizden, pazarlama bizden, üretim bayanlardan olacaktır. Bu projeyle bayanlarımız hem aile bütçelerine ve hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklardır" diyerek proje başlıklarına değindi.

Kazan`da Heyecan Büyük 

MHP il Başkanı Fatih Çetinkaya,salondaki kalabalık ve coşkunun Kazan’da MHP’nin kazandığının göstergesi olduğunu belirterek  “Biz burada n bir önemli müjde aldık.Bu müjde Fazıl Köremezli’nin kazandığı müjdesidir” diye konuştu.

MHP Ankara Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya,coşkunun kendini çok heyecanlandırdığını konuşmakta zorladığını  belirterek “Sizin bu halka zulüm eden yönetimlerden kurtulmak istediğinizi ve kendi içinizden birilerin artık hizmetinizde olmasını istediğiniz gördüm buda beni çok mutlu etti”diye konuştu.

Haber: Orhan Aydan  



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

07.05.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:28
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli