KAZAN?DA İLKÖĞRETİM HAFTASI

KAZAN?DA İLKÖĞRETİM HAFTASI

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması Kazan?da düzenlenen bir törenle kutlandı.

 Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Çıtlak, Jandarma Bölük Komutanı Mehmet Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fazlı Ünver, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Hafta dolayısıyla düzenlenen törende öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular. Şiirler ve şarkılar söyleyen öğrenciler jimnastik gösterilerinin yanı sıra halkoyunlarından örnekler de sundular.

 

Kaymakam Veysel Beyru burada yaptığı konuşmasında “İmkanlarını zorlayarak okullarımıza her türlü katkıyı sunan Belediye Başkanımız Lokman Ertürk’e ve hayırsever iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü her okulda onların emekleri ve katkıları var” dedi.

 

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada geçmişte olduğu gibi bugün de eğitimin öncelikleri arasında olmaya devam edeceğine vurgu yaparak, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almaları ve iyi birer vatandaş olarak yetişmeleri için belediye olarak geçmişte verdiğimiz desteği bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Son yıllarda Kazan’da eğitim alanında büyük bir ilerleme sağlandığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ertürk açıklamasında şunları kaydetti; "Gerek okullarımızın fiziki mekan eksikliğinin giderilmesi ve gerekse de öğrencilerimizin başarıları geleceğimiz adına bizleri umutlandırmaktadır. Bütün arzumuz çocuklarımızın birbirini seven, sorunları çözmede diyaloğu ön planda tutan saygı ve hoşgörüyü yaşamından eksik etmeyen, çevresine duyarlı, milletinin ve ülkesinin menfaatlerini her şeyin üstünde tutan ve yaşadığı çağa ayak uydurabilen insanlar olarak yetişmesidir. İşte bütün bunları başarabildiğimiz ölçüde daha gelişmiş, mutlu ve huzurlu bir toplum haline gelebiliriz.

 

Kazan Belediyesi dün olduğu gibi bugün de eğitime olan katkılarını artırarak sürdürmeye devam edecektir. Bu vesileyle 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilerimiz, aileleri, geleceğimizi şekillendiren fedakar öğretmenlerimiz ve ilçemiz için hayırlı ve başarılı olmasını dilerim."



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı