Keçiören CHP’nin Kader Günü

Keçiören CHP’nin Kader Günü

CHP Keçiören İlçe Yönetiminin istifasından sonra atanan Kayyum tarafından 26 Ekim 2014 tarihinde yapılacak ilçe başkanlık adaylığı için yarışan Keçiören’in saygın iş adamlarından Bülent Gündoğan, Serdar Kendir, Kamil Karaküllah, Cem Gürkan Kahraman’ın ara

 

CHP’nin Keçiören’de iktidarı yakalayabilmesi için ilçe başkanının mesleğinde yetkin, siyasi vizyonu geniş, Keçiören halkını kucaklayabilecek, bölgede yetişmiş, Keçiören’i sokak sokak, cadde cadde bilen, Keçiörenliye çalışmalarıyla CHP siyasetini tanıtabilecek bir başkanın iktidar olması ile mümkün olacaktır.

Bayrak yarışında yola çıkan adayları CHP ilçe kongre delegeleri değerlendirirken bu kriterlere dikkate alarak il, ilçe, hemşericilik, din ve mezhep ayrımı yapmadan CHP’yi iktidara taşıyacak ilçe başkanını seçeceğini umuyoruz.

CHP’nin Keçiören’deki örgütlülük durumu, bölge halkının beklentileri göz önüne alındığında öne çıkan adayların profiline bakmak faydalı olacaktır. Keçiören CHP’li partililerden edindiğimiz bilgilere göre 31 yıldır Keçiörenli olan Bülent Gündoğan başarılı iş hayatının yanı sıra İşletme Bölümü lisans ve Kamu Yönetimi Yükseklisans eğitimleri almış olması ile öne çıkıyor. 14 yıldır CHP çatısı altında siyasetle ilgilenen, Keçiören ilçe saymanlığı, 2012-2013 yılları arasında ilçe yönetim kurumu üyeliği görevlerini üstlenen Gündoğan, bu görevinden yerel seçimlerde aday olmak için istifa etti. Halen ilçe delegesi olan Gündoğan genç olması açısından CHP Keçiören İlçe Başkanlığının ihtiyacı olan dinamizmi kazandırabilecek gibi görünüyor.

Öne çıkan diğer adaylardan 2004 Yerel Seçimlerde Keçiören Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Av. Cem Gürkan Kahraman’ın Keçiören’de pek tanınmadığı, yine adaylardan serdar Kendir’in bir dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptığı bunun dışında herhangi bir yerde görev yapıp yapmadığı binmemektedir. Adaylardan avukatlık yaptığı bir dönemde avukatlık belgesinin iptal edilen ve bürosu bile bulunmadığı söylenen Kamil Karaküllah ise ilçe başkanlık yarışında varlık göstermesine rağmen milletvekilliği adaylığına hazırlık yaptığı söylentiler arasında. 



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli