KEÇİÖREN`DE İNSAN ODAKLI HİZMETLERE DEVAM

KEÇİÖREN`DE İNSAN ODAKLI HİZMETLERE DEVAM

Başkan Mustafa Ak, Keçiören`de yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Son olarak Gümüşdere Ihlamur Vadisi?nin temel atma töreninin yapıdığını hatırlatan Mustafa Ak, ?Keçiören için marka ilçemiz deniyor. Bunun sırrı ihtiyaca ve beklentiye yönelik hizmet ve

  

Nitelikli yaşam alanları ile dikkat çeken Keçiören’de insan odaklı hizmet ve yatırımlar hız kesmiyor.

Hizmete sunulan Yonca Yaşam Merkezi,Açılmasına sayılı günler kalan Mevlana Kültür Merkezi, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Zümrüt Yaşam alanları ve  bunlara ilaveten birbiri ardına hizmete sokulan parklar ve spor alanları Keçiören’i özel kılıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, insanların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, kaliteli yaşam alanlarının Keçiörenlileri mutlu ettiğini belirtti.  İhtiyaca göre hizmet vermek gayretinde olduklarının altını çizen Başkan Mustafa Ak, “Evet, Keçiören çok güzel bir ilçe oldu. Kültür merkezleriyle, irili ufaklı 400’ün üzerindeki park ve bahçeleri ile  modern spor merkezleriyle kalitesi ve marka değeri her geçen gün yükselmeye devam ediyor” dedi.

Tüm bu hizmetler verilirken, “Önce dinliyor, sonra inşa ediyoruz” diyen Mustafa Ak, “İşin sırrı burada yatıyor. İhtiyaca ve beklentiye yönelik çalışıyor ve projelerimizi bu doğrultuda yaşama geçiriyoruz. Bir ilçenin neye ihtiyacı varsa ona cevap vermeniz lazım. Keçiörene yakışır şeyler üretmeniz, üretirken de faydalarını belirlemeniz lazım” şeklinde konuştu.

Temeli atılan ve hızla bitirilmesi planlanan Gümüşdere Ihlamur Vadisi projesinin de bu düşünce paralelinde ortaya çıktığını anlatan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Apayrı bir konsept ile inşa edilen projemiz bittiğinde örnek yapıtlar arasındaki yerini alacaktır” dedi.

Başkan Mustafa Ak, hizmetlerin takdir edilmesinin kendilerine büyük güven verdiğini de belirterek, desteklerinden ötürü Keçiörenli vatandaşlara teşekkür etti.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli