Kentine güvenen kent Yenimahalle

Kentine güvenen kent Yenimahalle

osyal Demokrat Belediyeler?in katıldığı ?Kentine Güvenen Kentler Buluşması? Fuarı?nda Yenimahalle Belediyesi rüzgarı esti.

  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve kurmaylarıyla ziyaret ettiği Yenimahalle Standı’nda Türkiye’ye örnek olan 15 projeyi Yaşar ile birlikte titizlikle inceledi.

61 belediye katıldı

Sosyal demokrat 61 belediyenin katıldığı 5 gün sürecek olan “Kentine Güvenen Kentler Buluşması’nda” Yenimahalle Belediyesi’nin standı vatandaşların akınına uğradı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Başar Bal’ın açılışını yaptığı standta meclis üyeleri ve Yenimahalle’den fuara çıkarma yapan muhtarlar da hazır bulundu.

Çok önemli projeler

“Sosyal Demokrat Belediyecilik” anlayışıyla geliştirilen ve Türkiye’ye örnek olacak projelerin tanıtıldığı fuarda, CHP Lideri Kılıçdaroğlu standları tek tek inceleyerek projeler ile ilgili bilgi aldı. Yenimahalle Belediyesi’nin geçtiğimiz ay uygulamaya geçirdiği Dijital Arşiv projesi ve kentsel dönüşümde yeni bir anlayış ortaya koyan Mehmet Akif Ersoy Kentsel Dönüşüm Projesi’ni dikkatle inceleyen Kılıçdaroğlu, Selvi Kılıçdaroğlu’na “Bunlar çok önemli projeler” dedi.

Türkiye’ye örnek olması gerek

Kentsel dönüşümde Yenimahalle Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları takdirle izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Özellikle kentsel dönüşüm projelerinizi çok önemsiyorum. Projenizin, kentsel dönüşümde tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca imar arşivlemesinde bir ilk olan dijital arşiv projenizi de çok faydalı buluyorum” diye konuştu.

Başarı tesadüf değil

Yenimahalle Belediyesi 15 proje ile katıldığı fuara damgasını vurdu. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Meclis Başkan Vekili Güldal Mumcu, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin ve CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler standı ziyaret ederek projeleri incelediler. Yaşar ile sohbet edip fotoğraf çektiren davetliler, Yaşar’ın 4 yılda yakaladığı başarının tesadüf eseri olmadığını söylediler.

Ben ve ekibim gururlanıyoruz

Yenimahalle’de 60 yıl içerisinde yapılmayan hizmeti 4 yıl içerisinde verdiklerini ve tüm Türkiye’ye örnek olacak projelere imza attıklarını belirten Yaşar, “Benden önce 5 dönemde yapılamayan çalışmaları, 4 yılda ekibimle birlikte azimle çalışarak yaptık. Özellikle sosyal projelerde büyük fark yarattık. Bu çalışmalarımızın takdir edilerek seçilen 15 projemizin böyle büyük bir organizasyonda sergilenmesi beni ve ekibimi gururlandırıyor” diye konuştu.

15 proje ile katıldı

Yenimahalle Belediyesi fuara Kentsel Dönüşüm Projeleri, Dijital Arşiv Projesi, Onkoloji Hastanesi Belediye Konukevi, İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi, Çayyolu Gazi Hastanesi, Ankara Engelliler Gençlik Spor Kulübü Tesisleri, Ampute Futbol Sahası, Yeni Kart, Batıkent Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi, Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi, Ankara Kulübü Derneği Binası, Batıkent Sağlık ve Kültür Merkezi, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi, Çayyolu Teknopark ve Yenimahalle Pazar Yeri projeleri ile katıldı.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli