Keskin: Seçime Hazırız

Keskin: Seçime Hazırız

CHP Ankara İl Başkanlığına atanan Adnan Keskin Haziran seçimleri için hazır olduklarını söyledi.

‘CHP Markalaşacak’

Genel Merkez ve yönetim kurulunun da desteğini alarak atanan Keskin CHP’yi kurumsal bir kimlik gibi düşünüp markalaştıracağını ifade ederken, il ve ilçelerin birlikte hareket edeceği daha koordineli bir yönetim şekli getireceğini vurguladı. Yaşamın her alanında projeler üreten  kadroları ile seçimlere her yönüyle hazır olduklarını belirten Keskin,  yönetim kadrosunda 10 kişinin iş dünyasından, altı kişinin eski parti yönetiminden, 14 kişinin ise daha önce seçilenlerden oluştuğunu belirtti.

Programlar çakışmayacak

Daha önce CHP’nin düzenlediği organizasyonların çakışması dolayısıyla yaşanan sıkıntıların bertaraf edileceği, il ve ilçe örgütlerinin birlikte çalışabileceği gençlik ve kadın kollarıyla bütün örgütlerin yöneticilerinin atandığını belirten Keskin, özellikle gençlik kollarında sahada çalışan kadrolara yer verdiklerini ekleri.  Ankara CHP il olarak Türkiye siyaseti yapmanın derdinde olduklarını, CHP’yi kurumsal kimlik gibi düşünerek markalaştırma hedeflerinin olduğunu söyleyen Keskin, finans ve bilişim konusunda da kendi ayakları üzerinde durabilen il örgütü oluşturduklarını söyledi. Keskin, yıllardır iktidar olamamış bir partide fedakarlıklar yaparak çalışan işçi ve çalışanına zam yaptıklarını da ekledi.

‘Muhafazakara kesimden çok oy alacağız’

Şereflikoçhisarlı olduğundan, daha önce Ankaralı bir il başkanı olmadığından bölgede heyecan oluştuğunu söyleyen Keskin, çevre ilçelerde çalışmaların başladığını ekledi. Muhafazakar seçmenin CHP’nin tarihinde hiçbir zaman sorun yaşamadığını anlatan eskin, muhafazakar kesimin dini duygularının oy almak uğruna kullanıldığını belirtti. CHP’nin kuruluşundan beri Atatürk ilkeleri doğrultusunda laik Türkiye Cumhuriyeti ne inanan bir parti olduğunu, herkesin anayasal hakkı neyse yasalardan elde ettiği hakkı neyse onu savunduklarını söyleyen Keskin, Ankara’da muhafazakar kesimden çok oy alacaklarını sözlerine ekledi. 



Anahtar Kelimeler: Keskin: Seçime Hazırız

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli