Keskin"Türkiye´yi Devrim Diriltecek!"

Keskin

CHP Mamak İlçe örgtü düzenlediği dayanışma yemeğinde partililerle bir araya geldiler. Söylenecek çok şey var ama örgüt olarak yan yana durursak, birlik beraberliğimizi korursak ancak bunlara direnebiliriz. Hepimizin de bildiği bir sözdür ´faşizme karşı b

Mamak  CHP ilçe örgütünün düzenlediği   yemeğe partililerin yanı sıra Millet Vekillerinden genel başkan yardımcısı Tekin Bingöl, Nihat Yeşil, Levent Gök, yemekte  Nazlıaka´ya tepki göstererek Tekin Bingöl ile tartışan  Necati, Yılmaz, Şenal Sarıhan süpriz konuk bağimsiz milletvekili Aylin Nazlıaka, il başkanı Adnan Keskin,ilçe başkanları,meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 "FAŞİZM USULCA GELİYOR!"

 Yemekte açılış konuşmasını yapan Mamak ilçe başkanı Adnan Demirci, Diyarbakır´da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek  Faşizmin adım adım geldiğinin altını çizen   Demirci konuşmalarına şöyle devam etti; "genel başkan yardımcımıza kurşun sıkarak, belediye başkanımızın arabasını kurşunlatarak, Cumhuriyet Gazetesi´nin yönetimini göz altına alarak ve seçilerek gelen bir partinin eş başkanı ve yöneticilerini tutuklayarak usul usul kendilerini gösteriyorlar. Söylenecek çok şey var ama örgüt olarak yan yana durursak, birlik  beraberliğimizi korursak ancak bunlara direnebiliriz. Hepimizin de bildiği bir sözdür ´faşizme karşı birleşik cephe´. Ortak bir cephe oluşturmazsak sıra bize gelecek. sıra bize gelmeden önce ses çıkartmak da bizim sorumluluğumuzdadır. Cumhuriyetin, tutuklanan sivil siyasetçilerin, ayağına kurşun sıkılan genel başkan yardımcımızın yanındayız."dedi.

"TÜRKİYE´Yİ DEVRİM DİRİLTECEK!" 

 Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, yaşanan bombalı saldırıdan sonra internet ve sosyal medya erişiminin kesilmesine değinerek, "Türkiye bugün, 12 Eylül darbesinde dahi görmediği faşist baskıyı yaşamıştır. Türkiye Cumhuriyeti´nde sosyal medyaya erişim kesildi, seçilmişler göz altına alındı. Ama inanıyorum ki bizler asla ve asla teslim olmayacağız, mücadelemize devam edeceğiz."  Yaşanan üzücü olaylar sebebiyle erteleneceği düşünülen yemekte konuşma yapan Keskin, "Türkiye´nin devrimci bir dirilişe ihtiyacı var ve bunu Haymana´dan, Güdül´den, Çankaya´dan, Mamak´tan, bütün Ankara´dan hep birlikte başlatacağız. Zaman birlik ve beraberlik zamanı, zaman kardeşlik zamanı, zaman faşizme karşı dik durma zamanı." sözleriyle katılımcılara seslendi.

 "SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ!"

 Organizasyonda konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl  "Sözün bittiği yerdeyiz. Artık Türkiye 14 yıllık AKP diktasının kurguladıklarının son sayfasına gelmiş bulunmakta. 15 Temmuz darbe girişimini hazırlayanlar AKP yönetiminin ta kendisidir. 14 yıldır Fethullahçı Terör Örgütü ile birlikte el ele, omuz omuza dayanışma yaparak Türkiye´yi bir darbe girişiminin eşiğine getirmiştir. 60-70 bin insan AK Parti´nin haberi olmadan sızamaz hiç bir yere. Hepsini kendi elleriyle yerleştirmiş olan bu zihniyet, günü geldiğinde güç zehirlenmesini yaşamıştır. FETÖ darbe girişimini başlatmış, AKP ve hükümet bugün yaşadığımız olaylarla tamamlamıştır. Ak Parti şunu bilmelidir ki, oklarını yönelttiği CHP´yi asla ele geçiremeyecek ve yönetemeyecektir, çünkü AKP´ye karşı direnecek tek güç bizler olacağız." sözlerine yer verdi.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli