KILIÇDAROĞLU`NDAN ÇANKAYA`YA TAM NOT

KILIÇDAROĞLU`NDAN ÇANKAYA`YA TAM NOT

Sosyal Demokrat Belediyecilik Fuarı ?Kentine Güvenen Kentler Buluşması?na seçilmiş 10 projesiyle katılan Çankaya Belediyesi kurduğu stantlarla büyük ilgi topladı?

 Kentine Güvenen Kentler Buluşmasında Çankaya Belediyesi projeleriyle Kılıçdaroğlu`ndan tam not aldı. Çankaya Ahşap Çocuk Oyuncakları Atölyesi (ÇAÇOY) ve Oyun Sokağı stantlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu için engelli atölyesi kursiyerleri oyuncak yaparak, hediye etti.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ilk kez düzenlenen "Kentine Güvenen Kentler Buluşması" İstanbul`da gerçekleşti. Toplumcu yerel yönetimlerin stantlarının bulunduğu Fuar alanında en çok ilgiyi Çankaya Belediyesi’nin engelliler için oluşturduğu Çankaya Ahşap Çocuk Oyuncakları Atölyesi çekti. Engelli kursiyerler tarafından ahşap oyuncak üretilen standa gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık`ı tebrik etti. Kılıçdaroğlu , ÇAÇOY Kursiyeri Aynur Akeren tarafından üretilen oyuncağın yapım aşamasını izledi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve çok sayıda milletvekili ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Kılıçdaroğlu ÇAÇOY `un önemli, değerli, yenilikçi ve özgün bir proje olduğunu söyledi.

7`DEN 70`E HERKES OYUN SOKAĞINDA
Sosyal Demokrat 61 belediyenin katıldığı fuarda Çankaya Belediyesinin oyun sokağı da her kesimden büyük ilgi gördü. Ankara`da Çankaya`nın sokaklarını Oyun sokağına çeviren Belediyenin bu çalışması da, çocuklar ve İstanbul başta olmak üzere diğer kentlerden katılan ebeveynler tarafından detayları irdelenerek övgüye değer bulundu. Bunun dışında Çankaya Belediyesinin 1000 Çocuk Korosu, Kır-Kent Kardeşliği ve Doğa Sporları projelerinin tanıtım broşürleri de katılımcılar tarafından ilgi görerek belediye görevlilerinden bilgi istenmesine neden oldu.
CNR EXPO Fuar alanında düzenlenen etkinliğe bir çok CHP`li belediye katıldı. Kentlerinde gerçekleştirdikleri toplumcu projelerini İstanbula taşıyan yerel yönetimler kentsel gelişim, çevre, sosyal, sağlık, spor, çocuk ve gençlik alanındaki ayırt edici özgün hizmetlerini tanıtma fırsatı buldular.

 
 
 


Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu