KIRŞEHİRLİLER VAKFI 2016 YILI HEDEFLERİNİ MASAYA YATIRDI

KIRŞEHİRLİLER VAKFI 2016 YILI HEDEFLERİNİ MASAYA YATIRDI

Kırşehirliler Vakfı yönetimi 2016 yılında yapacağı projeleri masaya yatırdı. 2015 yılını değerlendiren vakıf yöneticileri, vakfa yeni üye olan isimlerle daha da güçlendiklerinin altını çizdiler.

Başkan Bekir Onan yönetiminde GMK Bulvarındaki vakıf binasında bir araya gelen Kırşehirliler, 2015 yılında yapmayı planladıkları bazı projeleri tamamladıklarını bazılarının da 2016 yılında tamamlanacağının altını çizdiler. Başkan Onan toplantıda yaptığı konuşmada; “18 yıllık bir vakıf olarak öncelikli hedefimiz gurbetteki hemşerilerimizin sesi soluğu olmaktır. Ankara´da 400 binin üzerinde hemşehrimiz var. Tüm hemşehrilerimize ulaşmak ve onların sorunlarıyla ilgilenmek, birlik ve beraberlik içinde hem yaşadığımız şehre hem de Kırşehirimiz´e katkı sunmak istiyoruz. Bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Öğrencilerimize burs sağladık. Vakfımıza yeni mülkler kazandırdık. Önümüzdeki yıl içinde de hem Kırşehir´de hem başkentte önemli atılımlar yapmayı planlıyoruz. Bazıları sonuçlanmak üzere bazıları proje aşamasında olan çalışmalarımızı sizlerin de güç vermesiyle hayata geçireceğiz” dedi.
ASMMMO Oda Sekreteri ve vakfı üyesi Nevzat Akkaya da yaptığı konuşmasında Kırşehirli olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Akkaya, “Günümüzde sivil toplum kuruluşları toplumun nabzını ölçen, birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli rol üstlenen önemli bir güç unsurudur. Kırşehirliler vakfı da hem başkentte hem de Kırşehir´de çok önemli hizmetlere imza atıyor. Ben bu vakfın bir üyesi olmaktan büyük memnuniyet ve onur duyuyorum. Hem içinde bulunduğum meslek camiasında hem de birçok STK´da aktif görevler üstlenmeye çalışıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kırşehirlilerin sesi olma yolundaki vakfın bir neferi olarak gece-gündüz çalışacağım” ifadesini kullandı.
İşadamı Dr. Güven Fidan da bir girişimci olarak vakfın tüm hizmetlerinde elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.
Toplantıya Başkan Bekir Onan, Başkan Vekilleri Zeki Yürekli, Zülfikar Altay, Genel Sekreter Mehmet Altıparmak, Kadın Kolları Başkanı Sevilay Aslan Dirliktutan, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Tekay, İşadamı Erdoğan Bayraktar, ASMMMO Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, İşadamı Dr. Güven Fidan ve Selda Fidan katıldı.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli