Kızılcahamam Adayı Arslanoğlu mu ?

Kızılcahamam Adayı Arslanoğlu  mu ?

Ak parti temayül yoklaması ile hareketlenen aday adaylarının çalışmaları Ak Parti Ankara`da ne yapacak sorusunu da beraberinde getirdi.

 Ankara merkez ilçelerde aday adayları birbirleri ile yarışırken Kızılcahamam`da da  adaylar arasında tatlı bir rekabet sürüyor. Temayül yoklamasında 7 adayın yarıştığı ilçede ismi çok sık anılan Ankara İl Genel Meclis Başkanı, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ahmet Arslanoğlu`nun ipi göğüslemesi partililer arasında ortak kanaat olarak gözlenmekte.

Temayül yoklamaların da delegeler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Ahmet Arslanoğlu İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde Başkentte ilçe ve köylerine yaptığı yatırımlar ile ismi gündeme geliyor. Arslanoğlu, henüz adaylığı ile ilgili olarak resmi müracaatını yapmamakla beraber Ak Partinin Kızılcahamam da en kuvvetli ismi olarak yer almakta.

Arslanoğlu`nun Ankara`nın ilçelerine ve köylerine yaptığı çalışmalar arasında bir çok projeyi hayata geçirerek başta termal turizm ve sağlık turizmi alanında eğitime verdiği destek ile özelilikle Kızılcahamam`da  eğitim ve okullara yaptığı yatırımlar ile kamuoyunda yer almakta.  Köylerde yapılan yatırımlar ile Kızılcahamam ilçesindeki gelişim ve değişim ile açıkça halk tarafından ismi gündeme gelen Arslanoğlu,  köy yollarının asfaltlanması,  sağlık ocakları yapımı, eğitime verdiği destek ve okul yatırımları, dernek binaları ile üreten, gelişen  bir Ankara olması için hayata geçirdiği projeler kamuoyunda geniş yankı bulmakta.

2004 yılından bu yana  aralıksız olarak Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel meclis üyesi olan ve Ankara`nın seçimle gelen ilk il genel meclis başkanı olan Arslanoğlu İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanvekilliği unvanı ile sadece Kızılcahamam değil, Ankara`nın tüm ilçe ve köylerine yaptığı hizmetin karşılığını temayül yoklamasında gördüğü destek ile perçinlemiş oldu. 

Başbakan Erdoğan`ı sık sık konuk olarak ağırlayan Kızılcahamam da şimdi  gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın aday olarak açıklayacağı isimde.  

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu