Kızılcahamam da Arslanoğlu Sesleri

Kızılcahamam da Arslanoğlu Sesleri

Ankara merkez ilçelerde aday adayları birbirleri ile yarışırken Kızılcahamam`da da adaylar arasında tatlı bir rekabet sürüyor.

 Kızılcahamam`da siyaset`te ön plana çıkan  Ankara İl Genel Meclis Başkanı, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ahmet Arslanoğlu Kızılcahamam hizmetleri ile hemşerilerinden destek alıyor. 

Temayül Yoklamasında hemşerilerinden aldığı destek ile ismi ön plana çıkan ve parti içinde de büyük takdir toplayan Arslanoğlu Başkentte ilçe ve köylerine yaptığı yatırımlar ile ismi gündeme geliyor. Arslanoğlu, henüz adaylığı ile ilgili olarak resmi müracaatını yapmamakla beraber Ak Partinin Kızılcahamam da en kuvvetli ismi olarak yer almakta.

Arslanoğlu sürpriz olmaz                          

 Parti içinde ve Kızılcahamam’da  ‘’Arslanoğlu  isminin açıklanması Kızılcahamam için sürpriz olmayacaktır’’ şeklinde bir hava hakim.  Özelikle  Arslanoğlu’nun  isminin diğer aday adaylarından daha çok öne çıkmasının sebebinin ise diğerlerinin Kızılcahamam’ı ve Kızılcahamam’ lıları tanıyana kadar çok zaman kaybedecek olmalarıdır. Diğer aday adayları önce kendilerini  tanıtacaklar sonra Kızılcahamamlı onları tanıyacak, bu beş sene bitti demektir.  Halbuki Ahmet  ARSLANOĞLU ‘nun  hizmetleri  onu bir adım daha öne çıkarıyor.  Hem Kızılcahamam’ın  içini bilmesi hem köylerini bilmesi aday gösterilmesi açısından  büyük bir avantaj . Sadece köylerde değil  şehir merkezinde de ciddi anlam da yapılan yatırımlar kamuoyunca da anlaşılmaya başlanmış durumda.

Yatırımlar büyük avantaj

Arslanoğlu yaptığı hizmetlerle halkın gönlünü fethetmiş gibi gözükmekte. Özellikle eğitim alanında İlçe Milli Eğitim yetkilileri ve okul yöneticileri  bu durumu  iyi takip etmekteler.  Eğitimde sadece derslik yapımı değil  kapalı spor salonlarının okul bahçelerinde yerini alması, okullara güvenlik kamera sistemi konulması,  ayrıca inşaatı bitmiş için  bir bilim merkezinin öğretmen ve öğrencilerin hizmete açılacak hale gelmesi,  yeni bir  sağlık ocağının yapımı ve devlet hastanesinin bir çok ihtiyaçlarının  karşılanması noktasında da vatandaşlar nezdinde olumlu bir hava yaratmış durumda. Kızılcahamam’lılar da Arslonoğluna güvendiklerini ifade ettiler.  Kızılcahamam da görüştüğümüz  hiçbir kimse istisnasız Arslanoğlu’ndan için  ‘’bu  adam  bu işi beceremez’’ demedi.  Gerek  Ankara’ da gerekse  Kızılcahamam’ da yaptıklarını da kimse inkar etmedi.

Arslanoğlu’nun yaptıklarını iyi anlatması lazım

 Kızılcahamam da bazı kesimler Arslanoğlu’nun her yere hizmet götürdüğünü fakat bunların fazla bilinmediğini idda etti.  Bir vatandaşın şu sözü ise çok anlamlıydı. ‘’Arslanoğlu’nun  özellikle 2004 yılından bu yana Kızılcahamam’ da kendisinin  intikal edip de hizmet almayan bir alan hemen hemen hiç yok gibidir. İsterseniz ilgililere sorun size anlatsınlar ama bunu sadece kendi kurumları biliyor bir diğerinin öbürünün de hizmet gördüğünden  haberi yok ispatı da çok kolay gidin araştırın’’ dedi. Bu kesimlerden  Arslanoğlu’nun bunu  iyi anlatması lazım şeklinde tavsiye edenler oldu. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı