Tarih: 24.07.2013 01:29

Kültür Merkezine İftarlı Açılış

Facebook Twitter Linked-in

 Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açılırken, açılış sonrası iftar yemeği verildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2009’dan bu yana en iyi hizmeti verebilmenin yarışında olduklarını söyledi.

Başkan Odabaşı ve davetliler, açılışın yapıldığı alana yürüyerek geldi. Alanda vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Odabaşı, daha sonra kültür merkezinin açılışında bir konuşma yaptı. Başkan Odabaşı, Gölbaşı’nı marka kent yapma yolunda çalıştıklarını belirterek "Durmadan çalışıyoruz ve aldığımız dualarla hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Rahmet, birlik ve beraberlik ayı Ramazan`da bu açılışı yapmanın sevincini yaşadığını belirten Başkan Odabaşı, şunları söyledi: "Çok şükür 2009’dan bu yana iyi hizmet yarışında olduk. Seçildiğimde Yakup Odabaşı maaş bile veremez dediler ve yanıldıklarını görünce hizmet yapamaz eleştirisinde bulundular. Gölbaşı, 2,5 kat büyürken yılmadan, usanmadan yolumuza devam ettik. Bizi bir kaşık suda boğmak isteyenlere rağmen çok şükür Gölbaşımız bugün bir marka kent olmuştur.”

Konuklarla birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Odabaşı, 312 m2 hanımlar lokali ile 410 m2 çok amaçlı salonu bulunan Oyaca Kültür Merkezi’nin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Oyaca Kültür Merkezi’nin açılış törenine MHP Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Erdem, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MHP Ankara İl eski Başkanı Ömer Demirel, MHP Ankara il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

2000 kişilik iftarın ardından vatandaşlarla tokalaşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çocukları da unutmayarak onlara çeşitli hediyeler dağıttırdı.

Haber: Orhan Aydan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —