KURBAN KESİM YERİNİN ASFALTI HAZIR

KURBAN KESİM YERİNİN ASFALTI HAZIR

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü?ne bağlı Asfalt Şube Ekipleri, bir yandan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık alanında yolların asfaltlamasını yaparken diğer yandan da ilçe sınırlarındaki sokaklarda asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor

 Ekipler, her sene Yeşiltepe Mahallesi Mühye Köyü’nde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için günün şartlarına göre yıpranan ve tahribata uğrayan yollarda bakım yaparken kurbanlık alanına araçlarıyla gelen vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için yolları asfaltlıyor.

Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde otopark alanının genişlemesiyle vatandaşlara büyük kolaylık sağlanırken bölgede 5 bin araçlık otopark alanını da kapsayan 8 bin metrekarelik alan asfaltlanarak bayram gününe hazırlanıyor.

Ekipler, Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’ndeki çalışmalarına hız verirken aynı zamanda Çankaya’nın mahallelerindeki tam kaplama asfalt, onarım ve yama çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

125 SOKAKTA TAM KAPLAMA, 616 SOKAKTA BAKIM ONARIM

Asfalt Şube Ekipleri, bu yıl içerisinde 101 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalarda 125 sokağın tam kaplama asfaltını yaparken 616 sokakta onarım çalışmasını tamamladı. Yakupabdal Mahallesi’nde bulunan Asfalt Plenti’nde kendi ürettiği asfaltı Çankaya sokaklarına seren ekipler, 5 caddede tam kaplama asfalt çalışması yaparken 49 caddede ise onarım çalışmasını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğu altındaki sokaklarda da asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 28 sokakta tam kaplama asfalt atarken Büyükşehir Belediyesi’ne ait 146 sokakta onarım çalışmalarına hız verdi.

Ekipler ayrıca 16 resmi kurum, 22 okul, 7 pazaryeri ve 3 park alanında asfalt çalışmalarını tamamlarken Eylül ayı bitmeden Aziziye, Güvenevler, Ayrancı, Emek ve Bahçelievler mahallelerinde çalışmalarına başlayacak.  



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu