Mamak Belediyesi Seçim Beyannamesini Gerçekleştiriyor

Mamak Belediyesi Seçim Beyannamesini Gerçekleştiriyor

Mamak Belediyesi 2009 yerel seçimlerinde Mamaklıların oyunu isterken verdiği sözleri tek tek gerçekleştirdiğini belirterek Mamak bölgesinde yapımı tamamlanan projelerin açılışını yapıyor. Yeşilbayır Aile Merkezi Bilgi Evi ve Parkı?nın açılışını törenl

 Açılışa Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kınacı, Ak Parti Mamak İlçe

Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer Ak Partinin bu ülke yatırımlarına ve yerel yönetimlere verdiği desteğe değinerek; “ Mamak Ak Parti ilçe teşkilatı olarak ilçemizde yatımların önünü açtık. Halkımızın refahını huzurunu düşünerek her atığımız adımda düşüncemiz ilçemize ne kazandırabiliriz düşünüyoruz ve bugünlerimizde ve dünlerimizde sizlere kazandırmış olduğumuz hizmetlerimiz ile yine alanlardayız. Yeni tesisimizin açılışı tüm Mamaklılarımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuştu.

Açılışta konuşan yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; 2009 yılında bir seçim beyannamesinde bulunmuştuk. Şimdi bu beyannamede yer verdiğimiz bütün projelerin açılışlarını yapıyoruz dedi. Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer de son on yılda ülkemizde yaşanan gelişmelere kısaca değindi. Ferhat’ın Şirin’e aşık olduğu gibi Mesut Akgül’ün de Mamak’a aşık olduğunu ve o aşkla çalıştığını dile getiren Özer; “Mamak’ta yapılan çalışmaları görüyoruz. Mamak nakış nakış örülüyor. Bu çalışmalar sizlerin verdiği destekle oluyor” dedi.

 ‘Mamak’ta İlkleri Gerçekleştirdik’

Mamak Belediyesi Halk Oyunları Seğmen Ekibi’nin yaptığı gösteriyle başlayan programda 2 bin adet Türk Bayrağı ve binlerce dondurma vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Belediyenin kuruluşundan bu güne yapılan yatırımları, 4 yıllık hizmet süresinde yaptığı yatırımlarla geride bıraktığını belirten Akgül, tarih yazdıklarını ve Mamak’ı çok daha büyük yatırımların beklediğini kaydetti. Yapılan yatırımlar arasında birçok ilk olduğuna değinen Akgül, “Başbakanımızın dediği gibi biz asla ve asla aldanan ve aldatan olmayacağız. Bizim amacımız bize yetki veren vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek. Mamak’ın ilklerini gerçekleştirdik. İki hafta önce Mamak’ın ilk yüzme havuzunu hizmete açtık, Mamak’ta ilk defa şehir stadını inşa ediyoruz. İlk defa kapalı spor salonunu inşa ediyoruz. Biz göreve geldiğimiz zaman bir tane kapalı pazar yoktu, bu gün 8 tane kapalı pazarımız bulunuyor. Sizden aldığımız güçle şimdi gönül rahatlığıyla söylüyorum ki bunlar başlangıç. Gelecek bundan çok daha iyi olacak” dedi.

Haber: Orhan Aydan  



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı