Mamak Hizmet bir yan da Açılışlar Bir yanda

Mamak Hizmet bir yan da Açılışlar Bir yanda

Mamak siyasetinde hareketli günler yaşanıyor.

Mamak Ak Parti Alan çalışmaların da her gün yüzlerce partili ile kapı kapı gezerek Mamak`lıların sorunlarını ve yeni Mamak projelerini anlatan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak beş yıldır Mamak vizyonunu oluşturmak için çalıştık ve cezaevi çöplük ile anılan Mamak vizyonunu yıktık" dedi. Zoru başardık şimdi yeni projeler ile Mamaklıların yaşam alanlarını kalaylaştıracak projeler ile Mamaklılara hizmet için alnımız açık çalışmalara devam ediyoruz" dedi.   

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Akgül, site toplantıları, salon toplantıları ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra seçim bürolarında da vatandaşlarla buluşuyor. Kayaş, Bahçeleriçi ve Üreğil mahallelerinde bulunan seçim bürolarını ziyaret eden Akgül; “Mamak’ta yapılanları görüyorsunuz. Mamak’ta 25 yılda yapılmayan hizmeti 5 yıl içerisinde yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu yatırımları YeniMamak için bir temel atma dönemi olarak değerlendiriyoruz” dedi. 

 "Mamak sporda dev tesislerle ev sahipliği yapacak"

Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte, bölgedeki gelişimin sosyolojik boyutunu da destekleyecek yatırımlara imza attıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Dönüşüm tek taraflı olmaz. Bir yandan çok büyük kentsel dönüşüm projeleri uyguluyoruz, diğer yandan da sportif ve kültürel dönüşüme yön veriyoruz” dedi. 3 dev spor yatırımı daha Mamaklıların hizmetine sunacaklarını belirten Akgül, Mamak sporun Başkenti oluyor dedi. Akgül, “Dünyada bütün devletler hem sağlıklı nesiller yetiştirmek için hem de uluslararası yarışmalarda kendi isimlerini tarihe yazdırmak için spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapıyor. Belediye olarak bizde yaptığımız spor yatırımlarıyla bölgesel, ulusal ve uluslar arası büyük başarılar elde edecek Mamaklı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkent’in en büyüklerinden Mamak Spor Salonu

Durali Alıç Mahallesi`nde yapımı tamamlanan Mamak Belediyesi Spor Salonu, 16 bin metrekarelik alanda 5000 kişi kapasiteyle inşa edildi. Spor Salonu içerisinde fitness salonları, kafeteryalar, saunalar, localar, sığınak, sporcu ve hakem odaları ve sağlık odaları bulunuyor. Spor salonu, konser, miting, STK faaliyetleri ve her türlü kültürel sanatsal etkinliğin de Mamak`ta yapılmasını sağlayacak. Mamak Belediyesi Spor Salonu kapasitesi ve sahip olduğu teknik donatıyla Başkentin en büyük ve gözde spor salonlarından birisi.

Mamak’ın ilklerinden biri Şehir Stadı

Türközü Mahallesi`nde yapımı tamamlanan 29 bin 600 metrekarelik ve 3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip, standart ölçülerde yapılan Mamak Şehir Stadı, Mamak’ın ilkleri arasında yer alıyor. Statta 650 metre koşu yolu, tribünler içinde toplantı odaları, idari ofisler, sağlık odası, bay bayan hakem odaları, bay bayan soyunma odaları, VIP salonu, seyirci fuayesi, fitness alanı, çocuk oyun alanı, koşu yolu ve otopark mevcut. Şehir Stadı aynı zamanda FİFA tarafından verilen Star 2 belgesini Başkent’te alan ilk stat. Mamak`ta bulunan bütün amatör spor kulüpleri antrenmanlarını ve maçlarını burada oynuyor. Ayrıca Mamak’ta bulunan bütün amatör spor kulüplerine oda tahsis edilerek malzeme yardımında bulunuldu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı