Mamak?ı Ak Parti İlçe Başkanına Sorduk !!!

Mamak?ı Ak Parti İlçe Başkanına Sorduk !!!

Ak Parti Mamak İlçe Çalışmalarını Mamak?tan gelen eleştirileri ve siyasi kulisleri Mamak Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer?e sorduk.

 Yerel seçimlere 8 ay kalmasına karşın Ak Partinin Mamak çalışmalarına değinen İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer  41 bin üyeden 65 bin üye sayısına ulaştıklarını kaydederek Mamak’ta mahalle mahalle, ev ev gezerek Mamaklıların sorunlarını dinlediklerini ve çözüm projeleri üreyerek Mamak’a en iyi hizmeti sağlamak üzere zaman kavramı olmadan çalıştıklarını söyledi.

Özer, iddialı çıkışlarda bulunarak biz rakamlarla yaptıklarımızla hizmetimizi ortaya koyuyoruz,  CHP ve MHP’de sorarsa neler yaptığımızı onlara da anlatırız diyerek Mamak’ta hizmet vermede iddialı olduklarını kaydetti.

“Kapılarımız Hep Açık”

Angara Gazetesinin sorulanı yanıtlayan Mamak Ak Prti İçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer kapıların vatandaşa sonuna kadar açık olduğunu belirterek Mamak halkımızdan bizlerle görüşmek isteyip bizlerle görüşemeyen kimse olmamıştır. Belediye ve teşkilatımız için önceliğimiz her zaman Mamaklılara hizmet etmek onların taleplerini dinlemek ve Mamak’ın gelişmesi büyümesi için elimizden geleni yapmak önceliğimiz olmuştur. Bizler bu manada çalışırken elbette olumsuzluklar sözlerle bizlerin çalışmalarını engellemek isteyenler olacaktır bunu a hoşgörü ile karşılıyoruz. Sonuçta siyasi alanda çalışan partilerimiz var. Ama şunu çok net söyleye bilirim ki Mamak’ta 2001 yılından buya Ak Parti çalışmaları ile geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ile hizmetlerimiz ile örnek hizmeti öğreten bir siyasi pati olmayı başardığımızı düşünüyorum. Eksikler yanlışlar mutlaka olacaktır ama öncelik Mamak’a hizmet olunca bunların hepsinin üstesinden Mamaklıların taleplerini yerine getirerek yerel siyasette ve belediyecilikte başarılı olduğumuzu kapı kapı gezdiğimiz insanlarımızın sözlerinden anlayabiliyoruz. İlçemize gelip te ilçe başkanımız ile görüşemedim diyen  kimse yoktur” dedi.

“Mahalle Muhtarlarımızın Sorunlarını Dinledik Çözüm Ürettik”

Mahallelerde muhtarların taleplerini ve teşkilat içi Mahalle temsilcilerin sorunlarına verdikleri önemi dile getiren Özer, “ Mahalle muhtarlarımız olsun, Mahalle temsilcilerimiz olsun gerek belediye gerekse ilçe teşkilatımız olarak sorunlarına ve mahalleri ile ilgili taleplerini elimizden geldiğince çözmek için çalışıyoruz. Çözemediğimiz sorunlar olursa gerekçelerini açıklıyoruz. Şeffaf bir yönetimiz ve hedefimiz sadece hizmet”

 “41 Bin Üye Sayımız 65 bin’i  Aştı”

Şubat ayında ilçe kongresi ile görevi devir aldığını ve ilk günden buyana güzel bir ekip çalışması ile alanda olduklarını kaydeden Özer ;” 41 bin olan üye sayımızı şuan 65 bin 500’ün üzerine çıkardık. Bu büyük bir başarı ve Genel Merkezde alan çalışmalarımız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından bizzat takdir edilmesi ve örnek gösterilmesi bizler için gurur vericidir. Mamak Ak Parti teşkilatı olarak seçimden seçime değil sürekli alanda çalışmaktayız” dedi.

“CHP, MHP’de Sorarsa Söyleriz”

Başkentte yaşanan gezi parkı eylemleri ilçemizde de yaşandı. Alan çalışmaları yaparken geri adım atmadık ama bazı mahallelerde tahrik edici olmaması adına halkımızın tepkilerini ön plana alarak siyasi çalışmalarımızı erteledik. İddia ediyorum Gezi parkı eylemleri olmasa idi Mamak’ta yaptığımız alan çalışmaları ile belediyemizin ve ilçemizin çalışmalarını halkımıza anlatarak, onların taleplerini gündeme alarak çok da fazla soruna çözüm bulmuş olacaktık.

Bizim yapmış olduğumuz bu alan çalışmalarını iddia ediyorum hiç kimse yapmaz. Partimiz için söylemiyorum. Bize kim olursa olsun bu çalışmaları nasıl yaptığımızı  CHP’de MHP’de sorsa söyleriz. Bu yürek işidir basit bir iş değildir” dedi.   

 

“Mamak’ta Sorunumuz Ulaşım ve Doğalgaz Limiti”  

Alan çalışmaları yaparken Mamak için eleştiri yapan olup olmadığını sorduğumuz İlçe Başkanı Abdullah Muhamed Özer şunları kaydetti; “

Mamak gelişmekte olan bir ilçe olduğunu ve hizmet yönünden çok fazla talepler olduğunu kaydederek; hiç bir şey bir anda olmuyor gecekondusu, çöplüğü, ve cezaevi ile anılan bir ilçeyi ekonomik, sosyolojik bakımdan geliştirmek hemen olmuyor. 4 yılda çok şey başardık. Halkımızın rahatlıkla gezdiği, ekonomik alanda gelişen ve yatırıma açılan parkları, kentsel dönüşüm ile halkımızın refah seviyesinin yükseltildiği bir ilçe olması için Belediyemizle ortaklaşa projeler ile halkımızın talepleri arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Şuana kadar binlerce ev gezdik ve belediyemizle ilgili çok önemli bir şikayet almadık diyebiliriz. Şuan en fazla şikâyeti Doğalgaz alırken vatandaşımıza sunulan 70 Tl limiti ve ulaşım ile ilgili şikayet alıyoruz. Ulaşım sıkıntımızla ilgili olarak zaten Otobüslerimiz yetersiz gelirken buda yetmezmiş gibi Gezi parkı eylemlerinde otobüslerimiz yağmalandı. Aşılamayacak sorunlar değil bu sorunu da el birliği ile çözeceğiz” dedi.

Ercan Kınacı Aday Olacak mı ?

Mamak’ta kulislerde Mamak Belediyesine adı geçen Ercan Kınacı’nın aday olup olmayacağı söylemleri ile parti içinde ayrım olduğu kulislerini sorduğumuz Başkan Özer etkinliklerde teksi İlçe Başkanlarından Ercan Kınacı, Davut Erdem ve mevcut Belediye Başkanımız Mesut Akgül’ün arasında sorun olamayacağını kaydetti. Mamak için kendilerini feda edebilecek kapasite olan ilçe başkanlarımız ve belediye başkanımız için aralarına nifak sokmak isteyenler olabilir ama burada kimsenin sahsiyeti parti önüne geçmez ve Mamak’ta birlik beraberlik ve hizmet sevdamızdan bu taraz oyunlar ile bölünmeye neden olmaz” dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu – Özel Röpörtaj



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı