Mamak?ı alacağız

Mamak?ı alacağız

CHP Mamak İlçe başkanı Salahattin Emre;İktidar makyaj yaparak halkı kandırmakta, halkın hak ettiği hizmeti CHP kadrolarıyla mümkün alacaktır.Mamak?ta belediyeyi alacağını iddia etti.

 AGARA-CHP Manak İlçe başkanı Selahattin Emre gazetemize verdiği demeçte; Göreve geldiğimizden itibaren çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.İlçemizde bulunan 64 mahalle muhtarlarımızı ziyaretlerde bulunduk muhtarlarımızla devamlı irtibat halindeyiz.Bunun yanı sıra STK ları,dernekleri kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra esnafımız ve vatandaşlarımızı sık sık ziyaretlerde bulunuyor bir araya geliyoruz.

Emre; bu çalışmalarımız neticesinde 7 000 bin civarında olan üye sayımızı 10 000 nin üzerine çıkardık. Hedefimiz seçimlere kadar 20 000 bin ve üzerine çıkarmaktır. Gençlik  ve Kadın Kollarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

CHP si Mamak’ta belediyeyi alacak en yakın partiyiz. Geçtiğimiz dönemde bazı olumsuz nedenlerden dolayı  belediye yi AKP  kazandı ama genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu geldikten sonra halkımızın partimize güveni artmıştır. Bu seçimlerde ilçe örgütümüzün   çalışmaları ile belediyeyi alacağız dedi.

Belediye’’ makyajla’’ halkı kandırmaktadır

Belediyenin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Emre; İktidar belediyeye baktığımızda çalışmalarının şeffaf olmadığını görüyoruz.Belediyede yapılan ihaleleri ihale kanunu kapsamından kaçırmak için küçük paketler halinde ihale edildiğini gözlemlemekteyiz.Bu ihaleleri  de kendi yandaşlarına vermekteler.Temel sorunları çözmek ise belediyenin asli görevidir. İlçemizde yaptığı kaldırım Asfalt vs gibi hizmetlerinde bu kapsamdadır.bazı projeleri afişleyen belediye yönetimi ‘’makyaj’’yapmaktan başka bir şey değildir.Bu afişlerle yapmadığı işleri yapmış gibi göstererek halkı n gözünü boyamak ve halkı kandırmaktadırlar.İlçemiz gezildiği zaman görülecek ki çok yerlerde kaldırım,asfalt, alt yapı olmadığı görülecektir.Belediyenin İmara açtığı ve yeni yapılanma çatısı altında yaptığı işlerde yapılan binaların alt yapısı olmadığı gibi elektrik ve su problemlerine hat safhadadır.Belediye Yapılması gerek işler dururken hayal,i projelerle halkı avutmaktadır.Mamak ulaşım da sınıfta kalmıştır ilçe sınırlarında rahatlıkla gidebileceğiniz bir yol olmayınca ulaşımda bu nedenden dolayı aksamaktadır.Belediye başkanı tüccar anlayışı ile ilçeyi yönettiği için kamu hizmeti yapamamaktadır.Belediyenin yaptığı ufak tefek bir iki park’ın dışında Ankaralının gelip gezip göreceği hiçbir yatırımı da yoktur.Bu parklara ise GSM şirketlerine kira karşılığı Baz İstasyonları kurdurmuş parklarda sakıncalı olduğundan dolayı da halkımız bu parklardan yararlanamamaktadır.Saten Belediye yaptığı her hizmeti ticaretleştirdiği için bu alanlarda rant elde etmeye çalışıyor iddiasında bulundu.

Belediye başkan adayı ön seçimle belirlenmeli

Yerel seçimlere on beş ay gibi bir süre var  1993 te yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını yaparak yaşanılabilen, insanların görmeyi merak ettiği çağdaş modern bir ilçe haline getirecek CHp sinin hazırladığı projelerle iddialı bir şekilde seçimlere hazırlanmaktadır.Emre;1984 ten beri CHP sinde aktif olarak siyaset yapmaktayım ilçe başkanlığına geldiğimden beride öz veri ile çalışmaktayım.İlçe başkanının hedefi ve iddiası olmalı her CHP ‘nin aday olabileceği gibi ilçe başkanı olarak ta bende yaklaşan yerel seçimlerde adayım.Belediye Başkan Adayı  ön seçim ile olmasını istiyoruz çünki Mamak çok politik bir yer seçmenimiz demokrasiyi içine sindirmiş bir yapıdadır adayların ön seçimle yapılmasından yanadırlar.Bizde ilçe örgütü olarak bu düşüncedeyiz ön seçimle daha başarılı olacağımıza inanıyoruz.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı