Mamak?lı hak ettiği yeri bulacaktır

Mamak?lı hak ettiği yeri bulacaktır

Mamak?ta iş adamı Mimar Cem Saklavcı 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi`nden Mamak Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

 CHP Mamak İlçe binasında Gazeteci ve çok sayıda partililerle bir araya gelen Mimar İş adamı Cem Saklavcı 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için aday adayı olduğunu açıklarken,.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için ilk aday adaylığını  açıklayan isim Cem Saklavcı Oldu.

Cem Saklavcı. 34 yaşında Çorum nüfusuna kayıtlı Yirmi yılı aşkın bir süredir Mamak`ta ikamet ettiğini, İş hayatını kendi şirketleri olan Havalı Mimarlık’ta idame ettiğini , 18 yaşından bu yana CHP üyesi olduğunu, birçok Demokratik kitle örgütlerinde ve meslek kuruluşlarında ‘Yönetim Kurulu Üyesi’ olarak görevlerine devam ettiğini. Evli  iki çocuk babası iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Çankaya’da ne varsa Mamak’ta da olacak

 

“Belediyecilik halkla bütünleşmektir” sözünden yola çıktığını belirten Saklavcı, halkın ve doğrunun yanında olduğunu belirterek, Çankayada ne varsa Mamak’ta da o olacak Mamak ta yaşayan insanların diğerlerinden neyi eksik,Yeterki istikrarlı ve karalı bir şekilde belediyenin gelirlerini halktan alınan vergileri halka yönelik hiç kimseye peşkeş çekmeden yandaşlarına rant sağlamadan  ‘’halka hizmet Hakka hizmet’’ anlayışı ile görevini yaptığın sürece göreceksiniz Mamak bir dönemde çehresi değğişmiş yaşanabilir bir kent konumuna gelecektir.

 

 

Mamak’ı tekrar alacağız

Cem Saklavcı kalabalığa yaptığı konuşmasında;’’Eğitimimden yola çıkarak Belediye Kanunu, yasaları, yönetmelikleri, mevzuatlar ve uygulamaları mesleki birikimimlerinden dolayı çok iyi bildiğini kimsenin arkasına sığınmadan, öteki ayrımı yapmadan, dışlamadan, çağdaş yerel yönetim anlayışıyla doğruluğa ve dürüstlüğe inandığını. Mamak emekçisi, hayranı ve Mamak sevdalısı olduğunu., büyüklerle, kadınlarla, gençlerle ve tüm Mamaklılarla  ‘MAMAK’ı’ tekrar kazanmak üzere yola çıktığını’’ söyledi.

Sadaka toplumu yarattılar

Saklavcı;Ülkemizi yoksullaştıran, insanlarımızı kullaştıran, sadaka toplumu yaratan bir yönetimle karşı karşıyayız. Yasama, yürütmeyi tek elde toplanmış, yargı bağımsızlığından söz edilemez bir duruma gelmişiz. Özgür düşünce baskı altında, üniter yapı parçalanma sürecinde. Özellikle CHP’li belediyeler gerek idari baskı ve gerekse sıradan sebeplerle soruşturma altına alınarak yıldırma politikaları ile karşı karşıya. İktidar kendi belediyelerini sadaka toplumu yaratmada bir araç olarak kullanmaktadır diye vurguladı.

Mamak’lı kendi kendine yeter

Saklavcı; partimiz Mamak yerelinde 14 yıldır başarılı olamıyor. Anadolu’nun kültür mozaiği olan Mamak’ta seçmenlerle buluşma, onları ikna etme, güvenlerini kazanmada başarılı olamamışız. Geçmişten ders çıkararak sıcak elimizi, güler yüzümüzü hiç bir ayrım yapmadan Mamaklılara göstermeliyiz. İnsanların sorunlarını dinlemeliyiz. Sadece seçime az bir süre kala, ya da göçmen kuşlar gibi çeşitli yerlere kona kona, yorulduktan sonra da Mamağı kendine mesken etme politikalarını bırakmalıyız. Mamaklı kendi kendini yönetecek bilgi, beceri ve olgunluktadır dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli