Mamak`ta Akgül`ün Rakibi Çalkan Oldu

Mamak`ta Akgül`ün Rakibi Çalkan Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Mamak Adayı Ali Rıza Çalkan MHP Mamak İlçe Başkanı Tamer Çakı`nın istifa etmesinin ardından basın mensupları ve istifa etmeyen ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek yaşanan süreci ve Mamak siyasetini değerlendirdi.

Mamak`ta aday adaylık yarışının mutlu sonla bittiğini söyleyen Çalkan ;" Aday adayı olarak aramızda rekabet değil bayrak yarışı vardır" diyerek tüm aday adayları ile birlikte yola devam edeceklerini ifade etti.

"Mamak`ın Kaderi Değişecek"

Aday adaylık seçim sürecinde Mamak`ta seviyeli ve tatlı bir rekabet olduğunu kaydeden  Ali Rıza Çalkan, adaylığım ilan edildikten sonra tüm aday adayı arkadaşlarımızın da partimizin kültürü disiplini gereği hep birlikte el ele kol kola Mamak`ta MHP bayrağını dalgalandırmak üzere emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

"Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız"

Çalkan ; " Mamaklıların hak ettiği değeri görmesi Mamak`ın vizyonu gelişimi için tüm Mamak`lılar ile bir araya gelerek projelerimizi Mamak halkının çıkarları ön plana alınarak nasıl değişebileceğini anlatacağız. İddiamız Mamak`ta sağ ve sol kesim demeden kapı kapı gezerek,  sıkılmadık el bırakmadan Mamaklıların destekleri ile bu çalışmalarımızı inşallah sonuca götüreceğiz. Hizmet için bu yola çıktık yapacaklarımıza inanıyoruz Mamaklıların bizlere inanmasını ve güvenmesini istiyoruz. İnsanlara kendimizi doğru tanıtır projelerimizin olabilirliklerini anlatır Mamak için çözümlerimizi sunduğumuzda buna hayır diyecek hiç bir Mamak vatandaşı olmadığına inanıyoruz" Şeklinde konuştu.

"Bizi Mamak`ta ayrıştıramazlar"

Çalkan açıklamasında aday adaylar arasında sorun yaranmak isteyerek partiyi bölmek isteyenler olduğuna değinerek şunları kaydetti;  " Bu süreci şöyle değerlendirdik. Bir vücudun organlarını düşünün. Birimiz sağ göz, birimiz sol göz.. Birimiz sağ el, diğerimiz sol el. Birimiz kalp birimiz kulak.. Bunun hangisi önemli diye tartışılır mı? Biz salon toplantılarımızda özel münasebetlerimizde hep bunu söyledik. Kalp mi önemli, beyin mi önemli? Kardeşim hangisi önemsiz diye sormazlar mı adama? Dil kulağa rakip olamaz, sağ göz sol gözün tamamlayıcısıdır.. Aday adayları olarak birbirine rakip olmadı. Bu bayrağı nasıl daha ileri götürebiliriz diye rakip olduk. Artık bu süreç bitti ve bir husumet yok. Bazılarının heveslendiği gibi bir ortam olmadı. Malum şahıs ile 31 Mart’ta hesaplaşacağız. Kaydı burada, aklı başka yerde.. Bu tür ihanetler her zaman olabilir. Ama önemli olan neticedir. Kim ne hesap yaparsa yapsın Allah’ın hesabı kulların ki gibi olmaz.  Şunu iyice bilin ki; Allah dilemedikçe Ali Rıza Çalkan veya bir başkası ağzıyla kuş tutsa hiçbir şey olamaz. Allah’ımız dilediyse bütün şer odaklar hangi ihanetin içerisinde olursa olsun onları bertaraf eder. Biz, kutsal bir yola çıktık. Kutlu bir yoldayız. Hacı Bayram’da sabah namazı kılarak yola koyulduk. Ardından Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in kabrine gittik. Dualarla seçim startını verdik. Mamak’ta alanlara yayıldık, sahadayız. Bizi izlemeye devam edin, güzel şeyler oluyor ve olacaktır” dedi.

Artık bundan sonra kendileri için gereken çok ve samimi bir şekilde çalışmak olduğunu ifade eden Ali Rıza Çalkan “Mamak’ta bugün büyük bir sevinç var. Mamak’ın alınacağı yönünde istek ve inanç var. Başbuğumuzun vasiyetinin yerine getirileceğiyle ilgili sevinç var. İlçemiz yanımızda, teşkilatımız yanımızda, inşallah zaferde yakındadır” dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

01.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:50
  • YATSI 21:20
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı