Mamak?ta CHP de siyaset kızışıyor

Mamak?ta CHP de siyaset kızışıyor

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına CHP Mamak?tan ilk aday adaylığını açıklayan Mimar Cem Saklavcıdan Sonra ikinci olarak 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır yaklaşık 600-700 kişinin toplandığı CHP ilçe bin

 Bayındırın yaptığı A. Adayı  açıklamasına Misafireten katılan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ve Milletvekili İzzet Çetin Mamak ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları başkanlığı, ve ilçe dışından gelen destekçiler, meraklı partililerin yanı sıra köşe yazılarından dolayı CHP den iki yıla aşkın uzaklaştırma cezası aldığı iddia edilen Mehmet Özmen ve ekibinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na muhalefet ve Olağanüstü kongre için imza veren 7 eski milletvekilleri katılarak destek verdiler.

Mamak İlçe Başkanı Av. Selahattin Emre’nin Taktim Konuşmasından sonra aday  adayı olduğunu açıklayan Hüseyin Bayındır; Mamak İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mamak’ımızın eski ve yeni İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini selamlayarak ‘’Partimizin aday belirleme yöntemi ne olursa olsun  ben adayım’’. Ben ve yol arkadaşlarım, aynı inanç ve aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  30 Mart 2014’e kadar yapılacak tek şey var çalışmak, çalışmak, çalışmak. 2 yıldır ziyaret ettiğim, hemşehrilerimin evlerinde gördüğüm; yokluk ve yoksulluk var diyen Bayındır AKP’ye yüklenerek Hiç de öyle AKP’nin açıkladığı işsizlik rakamlarına benzemiyor manzara. Hani diyorlar ya; yılın ilk çeyreğinde işsizlik şu kadar oldu, 2. Çeyreğinde işsizlik bu kadar oldu, o çeyreklerinizi yırtıp tek tek çöpe atıyorum. Yalan beyanlar onlar yalan. Ben halkı gezen bir başkan adayı olarak Mamak’ta her evde işsizliği, gördüm işsizliği. Sen, o çeyreklerini al başına çal  vatandaşın evleri, arabaları ve hesaplarına haciz konulduğununa vurgu yaptı.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı