MANSUR YAVAŞ´IN BEYPAZARI MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ!

MANSUR YAVAŞ´IN BEYPAZARI MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Beypazarı mitinginde, "Temiz siyaset diye ortaya çıktı, kirli siyaset yapmaya başladı. Temizi buysa kirlisinden Allah korusun" dedi.

İYİ Parti ve CHP´nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara Beypazarı´nda vatandaşla buluştu. (23 Mart 2019)

Yoğun bir kalabalıkla karşılanan Mansur Yavaş, "Allah nasip etti iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu iki dönem belediye başkanlığım döneminde sizlerin sayesinde hep birlikte çalıştık ve Beypazarı´nı bir dünya markası yaptık. Hatırlarsanız ailelerinizle gidecek bir tane çay bahçeniz bile yoktu. Daha sonra yaptığımız çalışmalarla gerek gelen turistlerin eğlendiği para bıraktığı gerekse sizlerin de hep beraber gittiğiniz eğlendiğiniz mekanlar açıldı. Bu yaptığımız çalışmalarla Sadece Türkiye´de değil Avrupa´nın birçok kentinde yerel kalkınma modeli olarak hep örnek alındık" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş´ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Bin kadar belediye başkanı kaymakam gelip buradaki çalışmalarımızı nasıl yaptığımızı merak etiler örnekler aldılar. Geldiklerinde siz değerli hemşehrilerimizle esnaflarımızla söyleşiler yaparak, bu mucizeyi nasıl beraber gerçekleştirdiğimizi yerinde öğrendiler. Ve bugün Türkiye´nin birçok yerine gittiğinizde her yerde olmazsa da birçok yerinde konak olduğunu görürsünüz. Nereden bakarsanız bakın bugün bir Beypazarı esintisini görürsünüz. Bir ara Safranbolu´ya gittiğimde oradaki turistte satılan tarihi eşya ile Beypazarı´nda satılan eşyanın daha ileri gittiğini gördüm. Sebebi insanlarımız kendi değerlerini ön plana çıkardılar ki zaman içinde para kazanmanın yolunu buldular. Ben bunu 10. yılın sonunda söylüyorum arkamızda turizmden binlerce geçimini sağlayan insan bıraktık. Onların da yanında çalışan insanlar var diyoruz. Rakibimiz Beypazarı´na geldik öyle bir şey görmedik diyorlar. Sizlere haksızlık ediyorlar. Buradaki mucizeyi hep beraber gerçekleştirdik."

"Beypazarı´ndan giderken arkamızda ´bacasız fabrikalar bırakıp gitmişiz. Rakibim Kayseri´ye çok turist diyor´ demiş halbuki il turizm sayfasına girdiğinizde toplam giden turist sayısını 300 bin olarak görüyorsunuz. Oysa Beypazarı´da ben bırakıp giderken 500 bin civarında turist geliyordu. Dilerdim ki benden sonrakiler bunu arttırsalardı. İnşallah Ankara için bu tip projelerimiz var. Bunları televizyonlardan anlatıyoruz. Örneğin diyoruz ki İpekyolu projesiyle Adapazarı´ndan turistleri Mudurlu Nallıhan Göynük üzerinden Beypazarı Ayaş Güdüllü üzerinden Ankara´ya götüreceğiz. Hep aklımızın bir ucunda daima Beypazarı´nda İpekyolu olmaktan hiçbir zaman çıkmıyor."

"20 BİN İŞÇİYİ KİM ÇIKARSIN, NEDEN ÇIKARSIN?"

"Değerli hemşehrilerim bu kirli siyaset devam ediyor. Biz bu büyük başarıyı hep birlikte kazandık. Sizlerin sayenizde buradaki çalışmalarımızla beni Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı yaptılar. Dolayısıyla Beypazarı küçücük yer derken hepimizden intikam almaya çalışıyorlar. Bana saldırırken aslında hepimize saldırıyorlar. Ve diyelim ki ilk göreve başladığımızda Mansur Yavaş iyi insandı. Anketler ileri gitmeye başlayınca çamur atmaya başladılar. Mansur Yavaş Makedonyalı dediler. Bunlar yetmedi yemin ederek Kızılay´a 40 bin taksi sokmayacaklar dediler, zaten Ankara´da 7 bin tane taksi var. Hadi bunu Gökçek yaptı Haseki de yapmaya başladı. Temiz siyaset diye ortaya çıktı kirli siyaset yapmaya başladı. Temizi buysa kirlisinden Allah korusun. Dedi ki 20 bin tane işçiyi çıkartacak. 20 bin tane işçiyi kim çıkarsın neden çıkarsın? Yenimahalle Belediyesi AKP´den CHP´ye geçti bir tane işçi mi çıkarttı? Ekmekle oynamayız. Çıkartacağımız insanlar belli. Bugün Ankara´da miting var 600 tane Ego otobüsü görevlendirildi. Bütün belediye personeline görev çıkarıldı katılmayan işten atılacağı söylendi. Şu anda belediye işçileri mitingde. Bizim ekmeğiyle uğraşan işçilerle işimiz yok. Ama onları sağa sola götüren bizlere provakasyon ne kadar amiri varsa sizlerin huzurunda söylüyorum onların hepsinden hesap sormazsam namussuzum."

"Ankara belediyesini şu anda Kayseri´den gelen genel sekreter idare ediyor. Mustafa Tuna yaramadı onlara Tuna´yı geriye attılar. İki yılda sadece ağaç alımı için 2 katrilyonun üstünde para ödendi Anfo´ya. Bunlar istiyorlar ki bu koltuk biz de kalsın bu paralar ortaya çıkmasın. Ama bu paralar tüyü bitmemiş yetimin hakkı. Bizler sizlerin paralarını çarçur etmeyeceğiz. Bunlar sizlerin parası sizlerden aldıkları paraları harcıyorlar. Bundan sonra şunu söylüyorum Ankara Belediyesi artık Ankara dışından bitki getirip Hansı zengin etmeyecek. Bundan sonra Ankara Belediyesi Ankara´nın çevresine Kahramankazan´ına kadar Haymanası Balası´na kadar ne kadar ilçemiz varsa tüm alımları onlardan alacağız. Bütün köylere güneş enerjisi takacağız elek parası da vermeyeceksiniz. Yeter ki sizler köyde yaşayın bizlere üretim yapsınlar."

Kaynak: Yeniçağ



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı