Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çifte açılış

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çifte açılış

İlçenin dört bir yanına yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde konumlandırdığı Münir Özkul Parkı ve yapımını tamamladığı İstiklal Aile Sağlığı Merkezi’ni törenle açtı.

İlçenin dört bir yanına yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde konumlandırdığı Münir Özkul Parkı ve yapımını tamamladığı İstiklal Aile Sağlığı Merkezi’ni törenle açtı. Açılış sonrası sağlık ocağını ve parkı gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlarla sohbet etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

43 aile sağlığı merkezi 373 park

Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Başkan Yaşar, “15 yıldır Yenimahalle’nin hiçbir bölgesini ayırt etmeden her vatandaşa eşit hizmet götürüyor, uzak yakın demeden merkez de ne imkan varsa en uzak mahallemizde de aynı imkanların sağlamak için aralıksız çalışıyoruz. Amacımız yaşamaktan mutlu olunan bir ilçe yaratmaktı ve bunu başarmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün Yenimahalle’mizin 43’üncü aile sağlığı merkezini ve 373’üncü parkını açıyoruz. Yaptığımız bu yatırımlar halka dokunan hizmetler. Aile sağlığı merkezlerimizi özellikle parklarımızla yan yana iç içe yapıyoruz. Sağlık ocağı yapmak belediye olarak bizim görevimiz değil. Ama devleti yaşatmak için devlet kurumlarının kavga etmeden uyum içerisinde çalışması lazım. Biri yetişemiyorsa diğerinin yardımcı olması lazım. Bugüne kadar bunu yaptık. Genel idarenin hiçbir kurumuyla kavga etmedik. Çünkü bu ülkede hep beraber kardeşçe yaşamak zorundayız. Yatırımlarımız Yenimahalle’mize de mahalle sakinlerimize de hayırlı olsun” dedi.

Mahallenin öncelikli ihtiyacı karşılandı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve emeği geçen tüm personele, mahalle sakinleri adına teşekkür eden Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Sema Sevil de 20 bin nüfuslu Urankent Bölgesi’nde yaşlı nüfusun yoğun olduğuna dikkat çekerek aile sağlığı merkezi ile mahallenin en büyük ihtiyacının karşılandığını söyledi. 



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı