Melih Gökçek; Mamak?ta Mesut Akgül %55

Melih Gökçek; Mamak?ta Mesut Akgül %55

Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı?nın düzenlediği Ocak ayı ilçe danışma meclisi toplantısı, Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi?nde gerçekleşti.

 Toplantıya Ak Parti Genel Merkez MKYK üyesi Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantıya katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendi yaptırdığı anket sonucunda Mamak’ta Mesut Akgül’ün oy oranının yüzde elli beş olduğunu belirterek, zafere az kaldı dedi.

 Yapılacak daha çok iş var

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, 30 Mart yerel seçimlerine hazır olduklarını belirterek, mahalli idareler seçimlerinden yine zaferle çıkacaklarını belirtti. Özer, “Bu millet Ak Parti’yi yerel ve genel seçim olmak üzere 5 kez iktidara taşıdı. 30 Mart’ta gülen yine ilçemiz olacak, teşkilatımız olacak. Bize düşen çalışmaktır” dedi. 30 Mart yerel seçimlerinin daha önceki seçimlere benzemediğini belirten Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da “Bizim teşkilatımız ben değil biz der. Çok büyük hizmetlere imza attık, yapılacak daha çok işimiz var” diye konuştu.

 “Sizlerden aldığımız emaneti alnımızın akıyla size sunduk”

Kendisine verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bundan sonra da aynı azimle çalışacağını söyledi. Akgül, “5 yıl içinde dev yatırımları Mamak’a kazandırdık. Sayın Başbakanımızın Türkiye’de yaptıklarını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızın Ankara’da yaptıklarını, biz de Mamak’ta gerçekleştirdik. Mamak’ta hasretini çektiğimiz ilkleri bu beş yıl içinde hayata geçirdik. Sizlerden aldığımızı emaneti alnımızın akıyla sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde 78 milyonluk yüzde 5’lik yatırıma ayrılmış bütçeyle yola çıktık. Şimdi ise 210 milyonluk bir gelirle yüzde 38’i yatırıma ayrılan bütçeyle sizlere hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı