Memet Yula`ya AK Parti ve MHP tabanından destek

Memet Yula`ya AK Parti ve MHP tabanından destek

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Memet Yula, seçim startını verdi. Seçim beyannamesini açıklayan Memet YULA iddialı projelerle seçimi kazanmayı hedefliyor.

 CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Memet Yula, seçim startını verdi. Seçim beyannamesini açıklayan Memet YULA iddialı projelerle Etimesgut halkının dikkatini çekerken ücretsiz ambulans, ücretsiz cenaze hizmetleri ve bütün masraflarını belediyenin karşılayacağı taziye evleri ilgili projelerini  netleştirdi . Bu hizmetler konusunda Etimesgutlulara söz veren Memet YULA yoksul kesimleri incitmeden mağdur etmemek için geliştirdiği eti kart projesi konusunda da şunlar söyledi;

FAKİR FUKARAYI EZDİRMEYECEĞİM

"Zaten fakir fukaraya, garip gurebaya sahip çıkmak devletin, özelde de yerel idarecilerin işidir. Bunlar milletin parasıdır zaten. ne var ki fakir fukaraya yardım yaparken kimi yöneticiler sanki cebinden para veriyormuş gibi davranıyorlar ama öyle değil ki biz milletin parasını millete veriyoruz. Dolayısıyla bunu yaparken onları utandırmadan fakir fukarayı incitmeden davranmak gerekiyor. Yani bir elin verdiğini öbür el görmesin. bu yüzden eti kart diye bir proje geliştirdik. İhtiyaç sahipleri, maddi durumu iyi olmayanlar, belediyeye başvuracaklar belediye de bu insanlara sahip çıkacak. ihtiyaç sahiplerine her ay o karta yüklenecek miktar üzerinden yardım yapılacak. Yani tenceresi kaynamayan ev hanımlarımız işsiz kardeşlerimiz hiç olmazsa incitilmeden, ezilmeden, aslında kendi vergilerinden gelen bu parayı harcayabilecekler."

ESNAFA SICAK MESAJLAR

Memet YULA seçim bürosunda kendisini ziyaret eden ve geçmişte oylarını AK Parti`li ve MHP`li belediye başkanlarına veren bir grup Etimesgutlu vatandaşla sohbet etti. Memet YULA bu sohbette Etimesgut esnafına da sıcak mesajlar verdi. Memet YULA esnafın milletimizin önemli bir parçası olduğunu ve onun problemlerinin Türkiye`nin temel problemleri ile de doğrudan ilişkili olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Maalesef son zamanlarda ekonomide ciddi bir daralma yaşıyoruz. hatta diyebilirim ki ekonomik krizin eşiğinden içeri girdik. bir dönüp bakın paramız yabancı para karşısında geçen yazdan bu yana neredeyse %30 değer kaybetti. Peki bu ekonominin bel kemiği olan esnafı etkilemiyor mu? hem de nasıl. para değer kaybedip, enflasyon artarken esnafın bundan etkilenmemesi mümkün mü? Esnafımın elindeki para erimiş ama vergi artışı var, ama stopaj artışı var, ama girdi artışı var fakat gelir artışı yok, o bakımdan başkan olduğum andan itibaren öncelikli işlerimden biri, esnafın sorunlarına çare aramak olacaktır. Kafamda yapılacak işlere ilişkin bu konuda geniş bir dosya var. Mesela belediye ile esnafın ilişkilerini vergi mevzuatı açısından yeniden gözden geçireceğiz. Bir belediye başkan yardımcısına bağlı koordinasyon merkezi kuracağız ve Evvelallah bu işe bir çözüm getirmeye çalışacağız.

BEN BU SEÇİMİ ALIRIM

Memet YULA vatandaşlarla konuşurken seçimi kazanacağına kesin gözüyle baktığını söyledi. YULA şunları söyledi; "şimdi kimseyi rencide etmek ve eleştirmek istemiyorum, ama geçmişte burada hizmet vermiş kıymetli belediye başkanlarımıza şunu sormadan edemeyeceğim. Allah aşkına ne yaptınız şu Etimesgut için? Bazı üniversiteler bizim sınırlarımız içinde. Etimesgut askeri tesisleri ve lojmanları bizim sınırlarımız içinde. peki Etimesgut içinde öğrenci, subay astsubay görüyor musunuz. Bu insanlar Etimesgut un merkezinde alışveriş yapmıyorlar Etimesgut`ta öğrenci yurtları

kurulmuyor.Esnaf bu potansiyelden yararlandırılmıyor.Etimesgut bir kasaba gibi geri bıraktırılmış kalkındırılmıyor. ulaşım problemleri çözülmüyor. Bir cazibe merkezi haline getirilmiyor. Peki siz ne yaptınız bu güne kadar Allah aşkına... Kusura bakmayın ama bunları da söylemek zorundaydım. Neticede Etimesgut un makus talihini değiştirmek mecburiyetindeyiz. Bütün bunlara dayanarak Etimesgut`ta seçimi alacağımı görüyorum. Etimesgutlu kardeşlerimizin yaptığım ziyaret ve toplantılarda bana olan teveccühünü de fark ediyorum. Ben bu seçimi alırım. Hem de farkla alırım.

ETİMESGUT`A DEV SEÇİM OTOBÜSÜ

Memet YULA Etimesgut ve bağlı mahallelerde çok sayıda seçim irtibat bürosu oluşturdu. Yoğun bir çalışma programı uygulayan Memet YULA seçim minibüslerinin dışında bir de seçim otobüsü kiraladı. Etimesgut`ta Şubat ayı başından itibaren seçim otobüsüyle halkın ayağına gidecek olan Memet YULA ya AK Parti`li ve MHP`li seçmenden de ciddi bir ilgi ve sempati doğdu. YULA halkın artan desteği üzerine Şubat ve Mart ayında Etimesgut`ta küçük mitingler yaparak halka doğrudan dokunmayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı