?METRO? VE ?AİLE YAŞAM MERKEZİ? MÜJDESİ?

?METRO? VE ?AİLE YAŞAM MERKEZİ? MÜJDESİ?

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KEÇİÖREN?DE DÜZENLENEN HANIMLAR MATİNESİ?NE KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK: ?KEÇİÖREN, METROSUNA BU YILSONUNDA KAVUŞUYOR. KUŞCAĞIZ?DA 35 BİN METREKARE KAPALI ALANA SAHİP TÜRKİYE?NİN EN BÜYÜK AİLE YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Hanımlar Matineleri’nde eğlencenin adresi bu kez Keçiören ve Altındağ oldu.

Kadınlar, Keçiören Gökçek Parkı Ceft Kafe ve Düğün Salonu’nda düzenlenen Hanımlar Matinesi’nde Pınar Dilşeker ’in türküleriyle eğlenirken, Altındağ Grand Elif Düğün Salonu’ndaki programda Ankaralı Coşkun hanımları coşturdu.

Etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de katıldı.

Keçiören’deki etkinlikte “Hepiniz biliyorsunuz, Keçiören benim ilk göz ağrım” diyerek sözlerine başlayan Başkan Gökçek, Keçiörenli hanımlara ilk olarak “Metro” ve Türkiye’nin en büyük “Aile Yaşam Merkezi” müjdesini verdi.

Keçiören’in Metro’ya bu yılsonunda kavuşacağını söyleyen Başkan Gökçek, Aile Yaşam Merkezi’ni de şöyle anlattı:

“Kuşcağız’a 35 bin metrekare kaplı alana sahip Türkiye’nin en büyük Aile Yaşam Merkezi’ni yapıyoruz. Mart sonuna kadar tamamlanacak. İçerisinde kadınlara ve erkeklere ayrı birer yüzme havuzu olan, 7’den 70’e insanların eğlenebileceği, vakit geçirebileceği ve 40’ın üzerinde değişik aktiviteye, Keçiörenlilerin rahatlıkla katılabilmeleri ve gönüllerince eğlenerek vakit geçirebilmeleri için, Keçiören’in dört bir tarafından merkeze ücretsiz otobüsler kaldıracağız.”

Ulaşım konusunda özellikle Keçiören’in çıkışında sıkıntı olduğunu kaydeden Başkan Gökçek, Fatih Köprüsü’ne paralel bir köprüyü Sanatoryum Caddesi’nden aşağıya doğru, direkt olarak Turgut Özal Bulvarı’na çıkararak, dolayısıyla çıkış noktasında Keçiören’in trafik akışını daha rahat hale getireceklerini belirterek, “Mevcut trafiği rahatlatabilmek için bir diğer tatbikatımız da Kızlarpınarı Caddesi, Fatih Caddesi, Nuri Pamir Caddesi’nde trafiğin tek yönlü olması. Bu suretle trafiğin daha seri akmasını temin etmek maksadıyla bir düzenleme hazırlıyoruz” dedi.

 

-“HANIM MATİNELERİ SEÇİMDEN SONRA DA DEVAM EDECEK”

Keçiören’den Altındağ’daki Hanım Matinesi’nin yapıldığı Grand Elif Düğün Salonu’na, Ankaralı Coşkun, “Ankara’nın Bağları” adlı çok sevilen türküsünü seslendirirken alkışlarla giren Başkan Gökçek, “Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle son zamanlarda hanımlara yeni bir adet başlattık. İnşallah seçimden sonra da devam edeceğiz. Siz kendi kendinize bir araya gelip böyle eğleneceksiniz, böyle bir başlangıç yaptık. Altındağ’da Veysel kardeşim, Büyükşehir’de de ben yola devam dedik ve bundan sonra da size hizmet vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyorum” diye konuştu.

Başkan Gökçek’e ve eşi Nevin Gökçek’e etkinliklerden dolayı teşekkür eden hanımlar hem hanım matinelerindeki kura çekilişlerine katılarak çeşitli hediyeler kazandılar hem de sanatçı Ankaralı Coşkun’un seslendirdiği türkü, oyun havaları ve halaylarla mutlu bir gün yaşadılar.


 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli