MHP Adayı Kutlugün`den Yeşil Kampanya

MHP Adayı Kutlugün`den Yeşil Kampanya

Yenimahalle`de,"Ağaç Kesme, Ağaç Dik" kampanyası

Yenimahallede bir çok proje ile alamnlarda çalışmasını sürdüren MHP Yenimahalle adayı devran Kutlugün Yenimahallede "Ağaç Kesme Ağaç Dik" kampanyası çalışması ile Başkentin Oksijen depolarına ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.
Son günlerde ODTÜ`de yaşanan olaylarla kampanyanın bir ilgisi olmadığınıda ifade eden Kutlugün Doğası ile örenek bir yenimahalle projemiz var. Vatandaşlarımıza Çam fidesi dağıtrmak projemizi anlatmak için burdayız" dedi. 
arşıyaka iş merkezi önünde kurdurduğu stand ile binlerce çam fidanını Yenimahalleli hemşerilerine dağıtan MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün," Ağaç Kesme, Ağaç Dik" kampanyasını başlattı. Son aylarda yeşil alanların talan edilmesine yönelik tartışmaların yoğunlaştığı bir dönemde Devran Kutlugün` ün başlattığı bir kampanya vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Kampanyanın açılışında bir saat içerisinde çam fidelerinin tamamı dağıtıldı. MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, kampanya`nın açılışında yaptığı konuşmada, " Ağaç Kesme, Ağaç Dik” kampanyası ile Ankara`nın doğal zenginlikler bakımından da bir kimlik sahibi olması gerektiğini ve bunun için neler yapılması gerektiğini anlatmayı hedefliyoruz. Bir şeyleri yıkarak başka işler yapmak yerine koruyarak, zenginleştirerek ve üzerine yenilerini ekleyerek hizmet etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. `”Ormanlardan bir dal kesenin, başını keserim” diyen bir ecdadın torunlarıyız. Ağaç da kesmeyelim baş da kesmeyelim. Ama Ankara’mızın her değerine sahip çıkmanın, Ankara`nın geleceğine sahip çıkmak olduğunu unutmayalım. Yenimahalle’yi yenileme hedefimize, yeşilliklerimizi ve güzelliklerimizi artıracak faaliyetlerle başlayalım. Biz Yenimahalle’nin fidanını, ağacını, çiçeğini, böceğini ve insanını korumak ve en iyi şartları getirmek için buradayız. Hedefimizde en küçük bir sapma yoktur, olmayacaktır " dedi.
Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan 


Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli