MHP Ankara`dan 25 İlçe ile Ankara`ya Büyük Hedef

MHP Ankara`dan 25 İlçe ile  Ankara`ya Büyük Hedef

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya Haber Ankara Gazetesine yaklaşan yerel seçim sürecine ilişkin adaylar ve Ankara üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eylül ayına kadar Ankara`da 25 ilçe adayının ismini açıklayıp ilk siyasi parti olarak başkentlilerin karşısına çıkacak olan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, kamu oyunda yapılan anketlere de gönderme yaparak şirket sahiplerinin kimler olduğunu bildiğimiz, kamuoyunu yanıltan anketler ile değil, alan çalışmaların da vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alarak hizmet ediyoruz" dedi.

Başkentte yaşanan gezi parkı eylemlerinin ramazan sonrası hareketlenecek olması iddialarını sorduğumuz Çetinkaya  gezi parkı eylemlerin de MHP`nin duruşunun asla değişmeyeceğinin altını çizdi.

Geziden önce yok edilmeye çalışılan bir Atatürk Orman Çiftliği olduğunu kaydeden Çetinkaya ; " Atatürk Orman Çiftliğin de tarih ve manevi değerler, binlerce ağaç yok edilirken kimse sahip çıkmazken,  MHP olarak açıklamalarımız ile kamuoyuna yapılan tahribatı açıkladık.  Bir çok medya bunu görmezden gelebildi. Biz MHP Ankara İl Başkanlığı ve partililerimizle birlikte başkentimizi yok etmek isteyenlere, sözde projeler ile değil, "yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi" olarak tüm belediyelerimiz, adaylarımızla hizmette fark yaratarak, Başkent projelerimizle sandıkta gereken cevabın verileceğini düşünüyorum" dedi.

Başkentlilerin neşe huzur ve sağlık içinde bir bayram geçirmesini  dilerek  Haber Angara gazetesinden Beril Çuhadaroğlu`nun sorularını yanıtlayan  Çetinkaya , Yerel seçim sürecine ilişkin çarpıcı açıklamaları ile siyasi kulisleri hareketlendirecek.    

MHP`nin Ankara`da iddialı bir çıkışla bu süreci yönettiğini belirten Çetinkaya, parti içinde birlik ve beraberliğe Şereflikoçhisar`da 22 aday adayı birlikte halk sofrasında vatandaşlar ile buluştu, ilçelerimizde açıklanan  adaylarımızın alan çalışmalarında aday adaylarımız, partililerimiz birlikte el ele birbirlerine siyasi yarışla değil, gönül birlikteliği ile hareket ederek Ankara`daki  birlikteliğimiz projelerimiz ile halkımızın karşına çıkmaktayız" dedi.

"Başkentlilere Verdiğimiz Sözümüzü Tutuyoruz"

2009 yerel seçimlerinden buyana  Başkentte çalışmalara ara vermeden siyasete ve hizmete devam ettiklerini belirten Çetinkaya ; " Milliyetçi Hareket partisi başkentlilere ve seçmenimize verdiğimiz sözü tuttuk. 2009 yerel seçimlerinin hemen ardından  bizim için tekrar yerel seçim çalışmaları başladı.  O gün, bugündür alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"Adaylarını Açıklayan İlk Partiyiz"

"Eylül ayında 25 ilçe adayımız açıklanmış olacak" 

MHP olarak başkentlilere aylar öncesinden ilk olarak  Ankara`nın aday adaylarının açıklayacağımızın sözünü vermiştik ve bunu  şuanda yerine getiriyoruz diyen Çetinkaya ; " Eylül ayı itibari ile MHP`nin 25 ilçe adayını da kamuoyu ile paylaşmış olacağız. Şuan en fazla merak edilen konu MHP`nin Ankara Büyükşehir Adayı  Ankara Büyükşehir adayımızı ilçelerimiz açıkladıktan sonra halkımızla paylaşacağız. MHP olarak 2009 yerel seçimlerinin hem ardından, yerel seçim çalışmalarına başladık. Ardından bir genel seçim ve kongre dönemi yaşadık.Tam iki sene önceden sekiz ay sonra gerçekleşecek olan yerel seçim için çalışmamız sürdürdük.  Bu seçimde MHP oldukça iddialı olacak "şeklin de yorumladı.

"Kamuoyu  Yanıltma Anketi"

Medyada yer alan anketlerin şirket sahiplerinin kimler olduğunu MHP olarak bildiklerini ve gerçek dışı söylemler ile MHP`nin düşük gösterilmeye çalışıldığını söyleyen Çetinkaya; "  Anketlerde her ne kadar düşük gösterilmeye çalışılsa da ben bu kamuoyu anketi değil, kamuoyunu yanıltmak üzere yapılan anketler.  Alan çalışmalarımız da partimize projelerimize destek veren yüzlerce, binlerce kişiyi görmek yapılan anketlerin e denli yanıltıcı olduğunu söylememiz mümkün.  Anketlerde MHP`nin düşük oranda gösterilmesi, aslında MHP`den korkulduğunu göstermekte.

MHP olarak biz herkesin kendine yönelik kamu oyunu internet ve basılı görsel medya ile kandıran sonuçlarla, kamuoyunu yanıltan cevaplar ile değil Başkentlilerin karşısına yapacaklarımız, adaylarımız, projelerimiz ile karşılarına çıkarak desteklerini alıyoruz. Şunu iddia edebilirim ki bu yerel seçim çok farklı olacak. MHP Ankara teşkilatı olarak adaylarımızı belirlerken şunu parti ismi vermeden diyebilirim ki henüz başka siyasi partilerin aday adayları bile kesinleşmemişken biz 6 ilçemizde adayımız açıkladık ve adaylarımız Ramazan vesilesi ile de alan çalışmalarına hız katarak başkent`te yaşayan vatandaşların kapısını çalıyoruz. MHP`nin yerel yönetimi ve adaylar kendi projelerini paylaşarak  hayallerle değil somut ve emin adımlar ile yürümekte" diyerek iddialı çıkışta bulundu.

"Söz de projeler ile Başkent Olunmaz"

Sahte kamu anketlerinden ziyade halkın özellikle adayların projelerine değer verdiğinin altını çizen Çetinkaya; "Yaptığımız alan çalışmalarında emeklerimizin karşılığını halkımızın teveccühü ile görmekteyiz. Bizim için en büyük ve gerçekçi anket sokaklarda vatandaşların bizlerle paylaştıkları. 2013 Mart ayında Başkentlilerin güvenlerini kazanarak projelerimizi tek tek gerçekleştirmek üzere yerel belediyeciliği, yerel yönetimi, hizmetin ne olduğunu Başkent`in "İşte Burası Türkiye`nin başkenti" olmayı yönetimlerimiz ile göstereceğiz. Öyle cazibe merkezi , sanayi merkezi, ticari alanları sanayiyi mevcutta olduğu gibi vatandaşın ağlayıp siyasilerin güldüğü yönetimlerle değil,  gerçekçi projeler ve Türkiye`nin tarihine, Başkent`e yakışır projeler,Başkentlilerin hak ettiği yaşam şekline uygun, tarihi talan ederek değil, tarihi taçlandırarak gerçekleştireceğimiz projeler ile herkes görmüş olacak" dedi.

Söylemlerin sözde olmadığını," yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir" diyerek sürdüren Çetinkaya; "  Bunu neye dayanarak söylediğimi soruyorsanız bundan önce Başkentte MHP`den seçilmiş yöneticilerimizin icraatları ve MHP`den seçilmiş siyasilerimizin dönemlerin de yerel yönetim anlayışındaki halka hizmet,  vatandaşımıza sözümüzü projelerimizi ve hizmetlerimiz ile verebiliyoruz" dedi. 

"Bu Seçimde Ankara`da İddialıyız"

Çetinkaya, seçimin oldukça zorlu geçeceğini belirterek; " Bu nedenle en erken adaylarımız açıklamamıza karşın halkımızın beklentilerini, adaylarımızın  projeleri, çalışmaları, kamu oyunun taleplerini ince eleyip sık dokuyup kamuoyunda en doğru aday ile kimseyi küstürmeden halkımıza açıklıyoruz.  Milliyetçi hareket partisi bu yerel seçimde adaylarımız ile iddialıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi. Bu seçim bir lokomotif strateji ile ilerliyoruz. İlçelerde göstereceğimiz başarımız Büyükşehir adayımızın çalışmalarını güçlendirecek. Bu nedenle ismi en sona bıraktık. Büyük bir tren düşünün ilçelerimizin bu lokomotifin bir parçası büyükşehir adayımız 25 ilçe ile el ele birlik beraberlik ile birbirlerini kenetleyerek Ankara için çalışacak. Siyasette birbirimizin üzerine yük olarak değil, kenetlenmiş olarak bu yerel seçimde farklılığımızla halkla birlikte yönetime evet diyeceğiz" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu Özel Röportaj    



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli