MHP Etimesgutta Fesih Şoku

MHP Etimesgutta Fesih Şoku

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)´nin Ankara Etimesgut İlçe Yönetim Kurulu parti genel merkezi tarafından feshedildiği bildirildi.

Mustafa Ulusoy  başkanlığında ki  İlçe Yönetimi feshedilmesi MHP Genel Merkez çevrelerince de doğrulanırken, fesih nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı.

Görevden Alınan İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy veda mektubunda şunları söyledi.

Yaklaşık 4 yıldır şeref ve onurla yürütmekte olduğum MHP Etimesgut ilçe başkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca üzerimde hakları olan herkesten helallik talepe diyorum,benim hakkım helaldir.

Kısaca bugünlere nasıl geldiğimi özetlemem gerekirse;

1967 den itibaren okul yıllarımda Kendisini şükran ve minnetle andığım değerli hocam Necdet Sancar´dan çok şeyöğrendim. Ulus ve kızılay´da sattığımız dergiler davamız için yapacağımız çalışmaların ilk adımı olmuştur.( Ötüken,TürkYurdu,Türk Edebiyatı,Töre,Devletv.s.)

1969 Yılında Etimesgut´da Genç Ülkücüler Teşkilatını kurduk.Teşkilatımın emirleri doğrultusunda okudum ve Makine Mühendisliğini zor şartlar altında bitirerek Şeke rFabrikalarının Ankara,Suluova,Kastamonu,MuşveAlpullu Fabrikaların dagörevlerde bulundum. ANAP, Doģru yol gibi  partilerin cazibelerine kapılmadığım gibi,Ülkücü çizgimden asla taviz vermedim.

1998 de Emekli olduktan sonra, mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP´ ye katılarak 1999 da Belediye Meclis Üyesi seçildim.5 yılBelediyeBaşkan Yardımcılığı,10 yıl meclis üyeliği ve belediyemizin Halk Ekmek Fabrikasında 3 yıl Genel Müdürlük yaptım.

01.09.2013 tarihinden itibarenTeşkilatımında ve tiyle MHP ETİMESGUT İlce Başkanlığı görevini üstlendim. Bizi bugöreve layık  gören  delegelere, ülküdaşlarıma ve Etimesgut halkına teşekkür ederim.

Üst Kurul delegesi olmam nedeni ile demokratik haklarımı kullanmak için değişim grubunun kongresine katıldım. Değişimcilerin çeşitli sebeplerden ihraç edilmeleri üzerine hiç bir toplantılarına katılmadığım gibi Gn.Başkanım Sn. Devlet Bahçeli´nin önerdiği Anayasa Değişiklik Referandumun da var gücümle Evet için çalıştım. Şeref ve onurla yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlce Başkanlığı görevimi bugün itibarı ile bırakmış bulunmaktayım.

Partim için Üzgünüm .Başkanlığım süresince bana bir aile ortamı için de çalışma fırsatı veren yönetim kurulumun tümüne gönülden teşekkür ederim.

MHP Etimesgut İlçeTeşkilatı olarak mücadelemiz hep MHP´yi iktidara taşımak için olmuştur. 50 yıla yakın sürdürdüğüm bumücadele bundansonrada son nefesimize kadar sürecektir. İdeallerime koltukla sahip olmadım taşımak için de koltuğa ihtiyacım yoktur.

Makamlar, mevkiler geçici, dava adamlığı kalıcıdır.Dava adamlığımız ülkücülüğümüzdür. Davamızın hizmetimize ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz an koşarak geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreci de düşünerek birlik ve  beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde ve de yerelyönetimde iktidar olduğumuz da unutulmadan, etrafımızı saran fitne –fesat yuvalarına fırsat vermemek adına teşkilatımızı sıkıntıya sokacak şekilde açıklama ve davranışlardan kaçınılmasını özellikle dava arkadaşlarımdan istirham ediyorum. Göreve başladığımız andan itibaren verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretimizi Ankara´da MHP´nin kazandığı tek ilçebelediyesi olmamız göstermektedir. Bize tevdi edilen kutsal bayrağı hep yükseklerde taşımaya özen gösterdik. İnancımız odurki bu bayrak hakettiği daha yüksek yerlerde dalgalanmaya devam edecektir. Ben gelecekte TURAN´ın kurulacağına bütün kalbiyle inananlardanım.

TanrıTürk´ükorusun ve yüceltsin.Ne mutluTürk´ümdiyene.

Yönetim kurulu üyeleri adına

Mustafa ULUSOY

MHP Etimesgut İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: Etimesgutta Fesih Şoku

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı