MHP İl?den 805 eğitim sertifikası

MHP İl?den 805 eğitim sertifikası

MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından 25 ilçede düzenlenen "2012 Siyaset ve seçim Çalışmalarında İletişim Dili, Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu" konulu sertifika töreni MHP`li milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "2012 Siyaset ve seçim Çalışmalarında İletişim Dili, Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu" konulu sertifika töreni MHP Genel Merkez`inde gerçekleştirildi. Törene;, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Prof. Dr. Mustafa Erdem.Özcan Yeniçeri,Sinan Ogan;Prof.Dr. Mehmet Ünal,H.Hüseyin Türkoğlu,MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya,Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı   ve Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya katıldı.

Sanatçı Kaya Kuzucu’nun Müzik dinletisiyle başlayan tören başta merhum Alparslan Türkeş ve şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal marşı ile devam edildi.

’Büyükşehir yasası değil Büyükzehir yasası’’

Törende açılış konuşmasını yapan MHP Ankara İl başkanı Fatih Çetinkaya;Ankara İl teşkilatının düzenlediği yaklaşık iki ay gibi bir sürede eğitim çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız.Eğitim programına katkısı olan hocalara, ‘’Büyükşehir yasası değil Büyükzehir yasası’’ olduğunu bildiğimiz milletimize,ülkemize uzanan felaketi anlatan milletvekillerine teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Fatih Çetinkaya;yaklaşan yerel seçimlerle ilgi hazırlık çalışmalarına değinerek AKP nin çalışmalarını ve hatalarını yakından izlediklerini 18 yıldır Ankara’yı 10 yıldır Türkiye’yi yöneten AKP nin her şeyi sorunlu hale getirdiğini, Ankara’yı Rant merkezi haline getirdiklerini ve hayali projelerle yöneten zihniyeti Ülkemiz ve Milletimiz için, çok çalışarak al aşağı edeceğiz dedi.

Ankara`nın seferberliğe ihtiyacı var

Daha sonra  de konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, son günlerde MHP`ye hizmet etmenin ateşten bir gömlek olduğunu vurgulayarak, Kuvayi Milliye ruhunu Ankara`da her eve ve her bireye aşılamak zorunda olduklarını söyledi. Milliyetçi hareketin yılmadan ve yıkılmadan yoluna devam edeceğini ifade eden Topçu, Ankara`nın seferberliğe ihtiyacının olduğunu kaydetti.

Oslo`da PKK`ya verdiği sözleri yerine getirmek

Büyükşehir Yasası`nı ve yerel seçimleri gündemine alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, yasanın tartışılmadan, apar topar ve gizlilik içerisinde meclise getirildiğine dikkat çekti. AK Parti hükümetinin Büyükşehir Yasası ile iki maksadının olduğunu dile getiren Durmaz, "AK Parti`nin maksadı Oslo`da PKK`ya verdiği sözleri yerine getirmek ve çok yerde kaybetmeye dönük olduğu il belediye başkanlığını kırsal kesimden alacağı oyla kazanacağını düşünmesidir. Bu tür hesapları yapanların hesapları mutlaka ayaklarına dolanmıştır" dedi.

Konuşmaların ardından MHP`li milletvekilleri, eğitimlere katılan teşkilat üyelerine sertifikalarını verdi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli