MHP İMAMHATİPLERE KARŞI DEĞİLDİR.

MHP İMAMHATİPLERE KARŞI DEĞİLDİR.

Milliyetçi Hareket Partisi?nin İmam Hatip Okullarından rahatsız olduğunu söylemek için bir insanın ya beyninde telafisi mümkün olmayan hasar ya da satılmış olması gerekir.

 ANGARA-M.H. P İlçe Başkanı Veysel ALKAN gazetemize yapmış olduğu açıklamada asla ve asla imam hatip liselerine karşı olmadıklarını belirti.

 Siyasi nezaketen ve siyasi geleceklerinden korkan insanları yalan ve iftirasıdır diyerek şu değerlendirmelerde bulundu.

 MHP İmam Hatip Okullarına karşı değildir. M.H. P Türk ve İslam Davasının yıkılmaz son kalesidir.

Geçen hafta içerisinde Sincan’da yerel olarak yayınlanmakta olan AYDINHABER Gazetesinde Hakan ARSLAN isimli şahıs ve bilmediğimiz şahıslarca yapılan “MHP’den İMAM HATİBE RED” başlığı ile yapılmış bulunan asılsız ve iftira niteliğindeki yalan haber dolayısı ile kamuoyuna iş bu yazılı demeci verme zarureti hâsıl olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İmam Hatip Okullarından rahatsız olduğunu söylemek için bir insanın ya beyninde telafisi mümkün olmayan hasar ya da satılmış olması gerekir. Son seçimden bu yana 4 yıl geçmesine rağmen elle tutulur gözle görülür Sincan’a bir yatırımı bulunmayan belediye yönetimi gayri resmi olarak yayın organı olarak kullandıkları bazı yerel gazeteler üzerinden partimize ve şahsımıza yönelik karalama kampanyasına girmiştir.

Mülkiyeti belediyemize ait olan Sincan İlçesi 4254 ada 1 parselde bulunan taşınmaz ile ilgili “spor alanından eğitim alanına dönüştürülmesine” dair 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliklerine dair Meclis kararlarına partimize mensup tüm belediye meclis üyeleri EVET OYU ile destek vermiştir.

Kasım 2012 ayı Sincan belediye meclisinde görüşülen aynı gayrimenkulün M.E.Bakanlığına bedelsiz devrine ilişkin gündem maddesine partimize mensup belediye meclis üyeleri Belediye meclisinde dile getirerek tutanaklara geçirdikleri gerekçeler ile RED oyu vermişlerdir.

RED oyunun gerekçesi;  ilgili arazinin M.E. Bakanlığına devri değil; 2006 yılında 600 Milyar TL gibi bir rakamla Hazineden Belediyemizce satın alınan bu arazinin bedelsiz devrine ilişkindir.

Yıllardır yanlış yönetimden dolayı borç batağına düşen belediyenin, 10 MİLYAR (ESKİ PARAYLA 10 TRİLYON) borçlandırma yetkisi aldığı biliniyor. Bu arsa satılarak Belediyenin tüm borçları kapatıldığı gibi, üstüne üstlük iki imam-hatip –iki ilköğretim, iki lise yapabiliyorken kamuoyunun yanlış yönlendirilmesini kınıyorum.

Unutulmasın ki Sincan Belediye’sinin Kaynakları Tüm Sincan’lılarındır.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı