MHP Mamak İlçe yönetimi istifa etti

MHP Mamak İlçe yönetimi istifa etti

MHP Mamak ilçe başkan Av Tamer çakı ve yönetimi istifa ettiler. Ankara Arenada Alirıza Çalkan? ın Mamak?tan adaylığı açıklandıktan sonra istifa ettiklerini bildiri yayınlayarak istifa ettiklerini açıklayan ilçe başkanı Tamer Çakı Bizler adayların tesb

 Aday ve aday tesbit ediliş şekliyle; yıllardır partisinin başarısı için tüm faaliyetlerinde en önde olan,insanüstü bir gayretle koşturan, ilerlemiş yaşlarına rağmen çatılara direklere çıkarak bayrak asan,sınırları çok geniş olan ilçeyi bir uçtan bir uca mütemadiyen yaz kış arşınlayarak düğün, cenaze merasimlerine katılan, bayram, hasta ziyaretlerinde bulunan, kıt imkanlarla muhteşem salon, açık hava toplantıları, v.b. tertipleyen, ve bu faaliyetleriyle bölgedeki rakip siyasi parti teşkilatlarına adeta parmak ısırtan ülkücülere; “siz çalışın, işin emek ve fedakarlık kısmını yapıyorsunuz siz ancak bu kadarına ehil ve mezunsunuz, ötesine karışmayın, “ denilmiştir. Ülkücülerin seslerine kulak tıkanmış, düşüncelerine değer verilmemiştir.Ülkücülerin fedakarlık, feragat ve kadirşinaslıkla ilgili güvenleri yok edilmiştir.

 

Yaklaşık 410.000 seçmenin olduğu koca bir metropol ilçede toplam 158 kişiye telefon açarak temayül yoklaması yaptım demek, ülkücülerle alay etmektir. Önceden belirlenmiş,sadece açıklanması ertelenmiş bir adayla, diğer aday adayları yarıştırılmış, diğer aday adayı ülküdaşlarımızın gururu rencide edilmiştir.Ülkücü camiaya evin oğlu, sorgusuz sualsiz her yanlış karara rıza gösteren, çantada keklik muamelesi reva görülmemelidir.

 

Ülkücü tabanın desteklediği hareketin içinden gelen adaya ülkücü değil diyen yetkililerin, partimizle bütün bağı-ilgisi 4 ay önce yapılan üyelik kaydıyla başlayan, bir önceki seçimde AKP hatipliği yaparken MHP ve Genel Başkanı aleyhinde konuşup gezen  şahsın adaylığı söz konusu olunca neden se  onun ülkücülüğünü sorgulamak akıllarına gelmemiştir.

 

Her zaman her şart altında bizlerden tek taraflı bir yükümlülük olarak beklenen “ahde vefa” tek taraflı olmamalıdır.Tek taraflı vefa ve fedakarlık bir süre sonra muhatapları arasında efendi-köle  ilişkisine dönüşür. 

 

Cefakar fedakar ülkücü tabanın aday belirleme sürecinde görmezden gelinmesini, yok sayılmasını, büyükşehir adayından geçtik, ilçe belediye başkan adayı ile ilgili gönül almak babından da olsa fikirlerinin alınmamasını, adayların, bölgeyi bilmeyen 2-3 kişinin masa başı kulisiyle, teşkilatın ve bölgedeki ülkücü tabanın en ufak fikri alınmadan belirlenmesini, bir ülkücü bir hukukçu olarak içime sindiremiyorum.

 

Bütün bunlara rağmen adayların hareketimize hayırlı olmasını tüm kalbimle diliyoruz.

Muhtemel bir seçim yenilgisinde heba olacak olan samimi, fedakar, malını-mülkünü, varını yoğunu hatta sağlığını ve ömrünü bu uğurda harcayan ülküdaşlarımın emeği ve alınteridir.Aday kaybetmez parti kaybeder düşüncesiyle herhangi bir spekülasyona neden olmamak için ülkücü tabanın iradesinin yok sayılması ve ciddiye alınmamasını kabullenemediğimiz için yaklaşık 3 yıldır Başbuğumun emaneti bilerek, şerefle onurla ifa ettiğim ilçe başkanlığı görevimden aşağıda imzası bulunan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte istifa ediyorum.

 

Olanlar olsun, bizler bu vebale ortak olamayız.Bu bir terk ediş, yüzüstü bırakış değil; belediyeyi alacağını iddia eden aday ve ekibinin önünü açmak, başarısızlık halinde sığınacakları herhangi bir bahane bırakmamaktır. İnanmadığımız, güvenmediğimiz bir adayla çalışmayı ahlaki bulmuyoruz.

 

11 yaşından itibaren idrakinde olduğum davamın emrindeyim.Bugüne kadar olduğu gibi Allah ömür verdikçe de şahsi ikbal,istikbal, huzurum ve canım pahasına ülkücü iradenin muktedir olması için çalışacağımızdan camiamızın hiçbir şüphesi olmasın.

Amacı üzüm yemek olup ta namus ve şerefimizle ilgili olmadıkça şahsımızı tenkit etmiş ve edecek olan bütün ülküdaşlarıma hakkım helaldir. Son sözümüzü söyleyip susuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.  29 Eylül 2013

 

AV.TAMER ÇAKI                                 İSMAİL DEMİR         YÜKSEL SEVİLEN

MHP MAMAK İLÇE BAŞKANI

 

ABDULLAH DELLAL                 DURSUN VAROL                  AHMET ÇINAR

 

 

ÜNSAL ŞAHİN               MURAT TAYĞAR                AKIN KAYALI

 

ABDÜLKADİR YILMAZ             COŞKUN BOZKURT



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı