MHP Meclis Üyesi A.Adayı Koşal" Artık yeter"

MHP Meclis Üyesi A.Adayı Koşal

MHP Meclis üyesi adayı Özcan Koşal Mamak için İddialı konuştu. Milliyetçi Hareket Partili Belediyelerin başarısına dikkat çeken Koşal; " MHP`nin yerel yönetim anlayışın da vatandaşın esnafın yanında olmasına dikkat çekti.

 Koşal, Bu dönem Mamak`ta oldukça iddialı olduklarını kaydederek ; " Mamak`ın  çehresini değiştirecek çalışmalarımız olduğunu ifade ederek,   MHP bu dönemde Mamak`ta bu örnek yönetimi sergileyeceğini belirtti. Koşal; " MHP Mamak İlçe Başkanlığı ve yönetiminin, Ülkücü hareket ve onun yılmaz gençliği Mamak Ülkü Ocaklarının bu çalışmalarda büyük payı olduğunu altını çizdi.

"İddiamız Mamak`ın çehresini değiştirecek çalışmalarımız"

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe teşkilatın da başkan yardımcısı görevlerin de bulunan Özcan Koşal MHP Mamak Meclis üyesi aday adayı olarak belediye Başkan Adayı Ali Rıza Çalkan ile birlikte Mamak`ta bu dönem dengelerin değişeceğini  söyledi.

 Mamak projelerimiz sadece belediye başkanımız ile değil büyük Mamak ailesiyle birlik ve beraberlik içinde gerçek hizmet anlayışının ne olduğu gözler önüne serecektir diyen Koşal ;" İnsanları yönetmeye gelmediğini hizmet etmeye talip olduğunu kaydetti.

Mamak`ın Başkente yakışmayan bir görünümü ve hiçbir yatırım yapılmayan genelde gecekondu çöplük yada ranta dayalı projeler ile kuşatılmıştır diyen Koşal ;" Esnafımızın vatandaşımızın beklentileri her belediye yöneticisinin çözebileceği sorunlar ama bunlar bile çözülememektedir. İlçemizi reklam panoları ile değil gerçek hizmetler ile donatacağımız projelerimizi Mamaklılar ile paylaştıkça Mamak`ta bu dönem dengelerin değişebileceğini söyleyebilirim" şeklinde konuştu. Mamaklıları bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi etrafına hak edilen hizmetin gelmesi için kenetlenmeye çağıran Koşal; " Genel politikalarla yerel siyaset yapılmaz. Mamak hizmetlerini konuştuğumuz zaman ve MHP`nin yerel seçim politikalarını konuştuğumuz da sözde iddialı değil projelerimiz ile Mamak`ta iddialı olduğumu halkımız fark edecektir" dedi.

Üniversite mezunu Özcan KOŞAL’ın Emk. Astsubay olup TEMAD üyesi  ve halen Futbol Hakemliği yapmakta.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı