MHP İlçe Kongrelerinde Sona Doğru

MHP İlçe Kongrelerinde Sona Doğru

7 Aralık 2014’ta başlayan MHP Ankara İl Teşkilatı İlçe Kongreleri devam ediyor. Şimdiye kadar Çamlıdere, Yenimahalle, Kızılcahamam, Etimesgut, Mamak, Altındağ, Keçiören, Polatlı Şereflikoçisar, Nallıhan, Güdül ilçe kongrelerini tamamlayan MHP, 15 Şubat’t

Kurultay havasında geçen yoğun ilgi gösterilen Kongreye : MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Zuhal Topçu, Ankara milletvekili Özcan Yeniçeri, İl başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara Ocak İl başkanı Orhan Topçu, MYK üyesi Selçuk  çoşkun,Sema Doğan, Hamit Ayanoğlu, Mehmet Aslan, İbrahim Çiftçi, Ömer Demirel, Mehmet Ali Tanrıverdi,Polatlı belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya katıldı.

 

Kongrelerde genel olarak iktidara gönderme yapan konuşmacılardan MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, iktidarın her şeyi öç alma duygusu ile yaptığını belirterek, bunların dininin kinleri olduğunu söyledi.Topçu, “Eğer bir suçlama varsa kendilerini hoşuna gitmeyen bir şey varsa hemen ‘darbe yapıyorlar’ bunlar vatan haini, bunlar din düşmanı, bunlar paralel diye. Biz hepsini geri iade ediyoruz.” dedi.


Çetinkaya’dan AKP’ye Yolsuzluk Tepkisi

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya yaptığı konuşmada ilçe kongreleriyle ve sonrasında 15 Şubat 2015 tarihinde yapılacak Ankara İl Kongresiyle iktidara yürüyüş çalışmalarını sürdüreceklerini vurgularken Ak Parti Hükümetini eleştirdi ve “artık MHP İktidarının zamanı gelmiştir” dedi. Çetinkaya konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bugüne kadar kursağına bir lokma haram lokma bulaşmamış bir davayı, boyunlarına kadar harama batmış olanlar sevmez, 17-25 Aralık’la ilgili yayın yasağı koyuyorlar peki ya bizi nasıl susturacaklar? Çok manidardır Bugüne kadar Türk kelimesini ağzına almayanlar ortaya yolsuzlukları çıkınca, köşeye sıkışınca, çikolata paketlerinde milyonlarla yakalanınca Türk geleneklerinde hediye gelenekseldir diyerek siyaseti yozlaştırdılar. Bunlardan tek bir sonuç çıkaracağız yılmak yok, yorulmak asla yok, pes etmek yok, dilsiz şeytanları oynayanlara inat doğruları söylemeye devam edeceğiz.”dedi.

Karakaya: ‘Algılarla ekonomi iyi gösterilmeye çalışılıyor’

Hükümetin ekonomide dönüşüm programı, değişim programı gibi açıklamalarla algılarla ekonominin iyi gösterilmeye çalışıldığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, kayıt dışı ekonominin engellenmediği, geçen dönemle aynı ekonomi planlarının yeniymiş gibi gösterilmeye çalışıldığı, dış borcun 130 milyar dolardan 400 milyar dolarlara çıktığı, kamu malının haraç mezat satıldığı, istatistiki hesaplama yöntemleri ile verilerin çarpıtıldığı vurgusunda bulundu. Karakaya ‘Diyorum ki; öncelikle, algılarla yönetimi gerçeklerle yönetime dönüştürün. Bu dönüşüm sizi AKP’nin 12 yıldır uyguladığı `Rüşvet ve Talan Ekonomisi (RTE)`nden MHP`nin `Üreten Ekonomi Programı (ÜEP)`na dönüştürecektir.’ dedi.

 



Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı