MHP - Kifayetsiz Muhterislerden Kurtuluşun Öncüsü Olacaktır.

MHP  - Kifayetsiz Muhterislerden Kurtuluşun Öncüsü Olacaktır.

Angara-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yanlışları düzeltecek kadroların MHP’de olduğunu belirterek “Bunun da dönüm noktası 7 Haziran seçimleridir. Ankara sadece kendini düşünenlere yeni bir kredi vermeyecektir” dedi.

MHP Ankara Seçim İletişim Merkezinin açılışında konuşan MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, MHP iktidarında hırsızların güçlendiği, mazlumların sindirildiği dönemin biteceğini açıkladı. Ankara’nın kendini düşünmeyen AKP’yer yeni bir kredi vermeyeceğinin açık açık görüldüğünü ifade eden Fatih Çetinkaya, bunun göstergesinin de akın akın Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplanan Ankaralılar olduğunu söyledi.

1. ve 2. Bölge milletvekili adayları ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile Ulus Kazım Karabekir Caddesi’ndeki Ankara Seçim İletişim Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada İl Başkanı Fatih Çetinkaya özetle şunları söyledi:

“7 Haziran Dönüm Noktası”

“7 Haziran seçimleri Türkiye’miz ve Ankara’mız için bir dönüm noktasıdır. Bugün o dönüm noktasının önemli bir adımını atıyoruz. Omuzlarına başkent sıfatı yüklenmesine rağmen içi boşaltılmış, güçsüzleştirilmiş, fakirleştirilmiş, atıl hale getirilme adına ne varsa yapılmış bu şehrin, kendine ihanet edenlerden, ülkesine ihanet edenlerden, kaderini bir mahkuma mahkum edenlerden kurtulma adına yaptığı önemli bir hamlenin başlangıcındayız.

13 yıldır Türkiye’yi ve Ankara’yı yöneten siyasi kadroların bizi getirdiği nokta ortadadır. Ankara geri bırakılmış, kimliği, değerleri erozyona uğratılmıştır. Ankara enerjisi, vizyonu, projesi olmayan, sadece kendi çıkarlarını düşünen partilere yeni bir kredi vermeyecektir.

Nitekim seçim tarihi yaklaştıkça her partiden hemşehrilerimizin akın akın MHP saflarında toplandığını görüyoruz. Türkiye genelindeki ezber ve oynanan oyun inşallah Ankara’dan bozulacak, kirli oyunlar yerle bir, Kötü emeller yer ile yeksan olacaktır.”

“Hizmete Adayız”

Yanlışları düzeltecek, yapılmayanları yapacak kadroların MHP’de olduğunu bildiren MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya şunları söyledi:

“Yorulmuş kirlenmiş, motivasyonları bitmiş temsilciler yerine, birikimi, enerjisi, inancı ve imanı sağlam kadrolarla, yeni bir ses, yeni bir solukla Ankara’yı temsile ve Ankara’ya hizmete adayız.

Ankara Kurtuluş savaşındaki öncülüğünü, Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinde de gösterecek, kurtuluşun sembol ismi olacaktır. Ankara yüreği ve dimağı yorulmuş kadrolardan, kifayetsiz muhterislerden kurtuluşun öncüsü olacaktır. Bunu biz başaracağız, bunu siz başaracaksınız, bunu hep birlikte başaracağız bunu Milliyetçi Hareket başaracaktır. Bu sözü verirken inancımız kadrolarımızdır.

Aday listelerimizin açıklandığı günden bu yana da caddelerde, sokaklarda, evlerde, işyerlerinde, pazarlarda, asker uğurlamalarında, cenazelerde, düğünlerde, kısacası her yerdeyiz, hayatın her alanında varız. Çünkü Ankara bizi bilir, biz Ankara’yı yaşarız.

Kentsel dönüşüm yapıyoruz diyerek, tarım arazileri, su havzaları, imara, ranta açılan, kaynakları başka yerlere harcanınca, inşaatı tamamlanmamış, yarım kalmış, metro şantiyelerine dönüşmüş Ankara’yı, Türkiye’nin yerelde en borçlu ikinci ili olan, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan, asfalt paraları ile soyulan, demir kafeslerle, gökkuşağı projeleri ile kaynakları çarçur edilen, fuar alanları yapacağız, tramvay hattı döşeyeceğiz, tekno otoparklar kuracağız, yeni stat yapıyoruz diyerek, her seçim döneminde vaat edilen, ama oylar alındıktan sonra yapılmayarak kandırılan Ankara’yı, AOÇ gibi bir mirası yok edilen Ankara’yı anlatmak için 4 yıldır; herkese dokunarak, herkese anlatarak, herkese temas ederek, sabırla, yılmadan, yorulmadan karış karış dolaşıyoruz, dolaşmaya devam edeceğiz.

Adım adım iktidara yürüyen hareketimizi Başkent Ankara’da da iktidar yapabilmek ve bu zihniyetten kurtarmak için tüm kapıları sabırla, azimle açmaya söz veriyoruz. Açılışını yaptığımız bu binamızda yapacağımız çalışmaların sonucunda, 7 Hazirandan sonra Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Başbakanlığında ve iktidarımızda, ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapma fırsatını vermesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli