MHP`li Çetinkaya`dan Sağduyu Çağrısı

MHP`li Çetinkaya`dan Sağduyu Çağrısı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya seçime sayı günler kala alanda yaşanan kavgalardaolay çıkaran MHP olarak yansıtılan haberlere MHP ile ilgisi olmayan kişilerin MHP?lileri saha sürmek adına yalan bilgilerle kamuoyunda yalan yanlış bilgi ve olaylarla k

 MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya yaptığı yazılı açıklamada ; Ülkemizin ve Başkentimiz Ankara’nın istikbali için tarihi önem arz eden “30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri”ne sayılı günlerin kaldığı bu kritik süreçte, maalesef birtakım gayri meşru ve gayri ahlaki odaklar eliyle toplumumuzun tansiyonu bilinçli olarak yükseltilmekte, vatandaşlarımızın huzur ve sükuneti tahrip ve tahrik edilmektedir”dedi.

Çetinkaya açıklamasında şunları kaydetti; 

           

Milliyetçi Hareket Partisi, fikri altyapısı, tüm kadroları, projeleri ile hazır ve Mahalli İdarelerin tüm birimlerine talip bir halde, seçim çalışmalarına diğer siyasi rakiplerinden çok önce ve önde başlamış; bu çalışmalarını sahada, halk ile doğrudan temas halinde, planlı, programlı ve başarılı bir biçimde idare etmektedir. Buna karşılık, her nedense(!) Partimiz ve Hareketimiz, gerek basında, gerekse siyasi rakiplerimizin beyanatlarında, zararlı bir çatışmanın, suç teşkil eder eylemlerin ve gayri meşru işbirliklerinin tarafı ve hatta faili olarak gösterilmeye çalışılmaktadır. Nitekim, son olarak CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur YAVAŞ bey, “MHP görselli araçlar ile konvoylarına saldırı yapılacağını öğrendiklerini(!)” beyan etmektedir” şeklinde yorumladı.  

 

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Çetinkaya Türk Milleti bilmelidir ki, adil ve müreffeh bir dünya nizamı inşa etmek, her türlü gayri milli ve gayri ahlaki tasaddinin karşısında durmak, vatanımızın ve milletimizin huzurunu, güvenliğini temin etmek ülküsünü şiar edinmiş Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir ahval ve şerait içinde, karanlık odakların kirli hesaplarının ortağı olmamıştır ve olmayacaktır diyerek ; “ Hareketimiz, tarihle yaşıt Türk Milliyetçiliği ideolojisini doktrinleştirerek, Türk Milliyetçiliği’nin Siyasetimizdeki yegane temsilcisi olmuş, siyasi ve fikri çizgisinde en ufak bir sapma ve ayrışma göstermeden 45 yıldır vatan ve millet hizmetini görev edinmiştir” şeklinde konuştu.

Çetinkaya ; “ Vatan ve Millet sevdalısı Ülkücü Hareketin, kirli ve karanlık oyunların içerisine çekileceğini, taraf ve ortak olacağını iddia eden başta Mansur YAVAŞ olmak üzere tüm sorumluların, bu iddialarının mesnedini ve kaynağını açıklamaları, bununla birlikte Ülkücü Hareketi itham etmenin ağır veballer doğuracağını  idrak etmeleri gereklidir. Cenabı Hakkın İnayeti ve halkımızın teveccühleri ile hareketimiz, 30 Mart seçimlerinde, başta Ankara olmak üzere tüm il ve ilçelerimizde muvaffakiyete ulaşacaktır. Ankara’da seçimin galibi, donanımı, emeği, ahlakı ile aylardır sahada olan, etkin ve planlı çalışması ile halka doğrudan temas etmiş Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Prof.Dr.Mevlüt KARAKAYA’dır. Seçimlere sayılı günlerin kaldığı bu çok mühim süreçte, Partimizin ve Ülküdaşlarımızın kendilerine yakışır asil ve dirayetli duruşlarını muhafaza edeceklerini, tüm kamuoyuna arz ve temin eder, Saygıdeğer Ankaralılar’ın, ülkücüleri gayri meşru, gayri ahlaki faaliyetlerin tarafı olarak arz eden, art niyetli haber ve tezviratlara itibar etmemelerini rica ederim”dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu