MHP?li Koçak Gölbaşından Aday Adayı

MHP?li Koçak Gölbaşından Aday Adayı

Kamuoyunda ?MHP?de kim aday olacak?? sorusu yankılanmaya devam ederken, MHP eski ilçe başkanı ve belediye başkan yardımcısı Necati Koçak düzenlediği basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı. Necati Kocak MHP?li Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafın

 BEN VARIM MANTIĞI BENİ TEŞVİK ETTİ

Aday adaylığını resmen ilan eden Necati Koçak, basın açıklamasında Gölbaşı Belediyesi yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. İsim vermeden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odaşı’nı eleştiren Koçak “Teşkilatımızın yalnızlığı, Gölbaşımızdan ve ocaklarımızdan yetişen hizmetin en iyisini üretebilecek fidanlarımızın görmezden gelinmesi ve dışarıdan gelen yöneticilerin halkımızı ve teşkilatımıza hezimeti, biz değil, ben varım mantığı ile ülkücü hareketin öncüsü olarak beni aday adaylığına teşvik etmiştir” dedi.

 

AİLE POLİTİKASI YÜRÜTÜLÜYOR

 

Belediye yönetiminin partinin anlayışından uzak olduğuna ve belediyede bir aile politikası yürütüldüğüne dikkat çeken Koçak “Hatta bu anlayıştan uzak tam tersi bir yapı oluşturmakla birlikte aile politikası oluşturma gayreti içerisinde olduğu aşikardır.” ifadelerini kullandı.

 

4 YILDA 7 İMAR MÜDÜR, 4 BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

 

Belediyenin bir önceki yönetimden daha fazla hizmet yaptığını kaydeden Koçak “100 Trilyonluk bütçeye rağmen, Gölbaşı’nın temel sorunlarına çözüm bulunamamıştır. Bize göre çözümsüzlüğün temel noktası 4 yılda 7 tane imar müdürünün ve 4 tane imardan sorumlu başkan yardımcısının gelip gitmesi ve bürokrasideki liyakat esasının göz önünde bulundurulmamasıdır” diye konuştu.

 

GÖLBAŞI’NDA KİMSEYE VERİLMİŞ BİR SÖZ YOK

 

Koçak, genel merkez, il ve ilçe teşkilatından “Gölbaşı’nda kimseye verilmiş bir sözün olmadığı” teyidini aldıktan sonra adat adaylığına çıktığına dikkat çekerken “Gölbaşı’nda da kimseye verilmiş bir sözün olmadığını, her partilinin bu yarışa katılabileceğini, parti içi demokrasinin uygulanarak yapılacak olan, temayül ve kamuoyu yoklamaları neticesi ile adayın belirleneceği tarafıma ifade edilmiştir.” dedi.

 

İL GENELLER ORADA, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ YOK

 

Akalın Balo ve Düğün Salonu’ndaki basın açıklamasında Necati Koçak’ı sevenleri de yalnız bırakmadı. Basın açıklamasında gözler Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve belediye meclis üyelerini ararken MHP İl Genel Meclis üyeleri Aydın Gülhan, Halil Yurtseven ve Fehmi Kandemir hazır bulundu.

ADAYLIK AÇIKLAMASINA YOĞUN İLGİ

Necati Koçak’ın aday adaylığı açıklamasına, MHP İlçe Yönetiminden Arif Çelik ve İbrahim Topsakal, Gökhan Koçak, Mecit Türkay, İbrahim Pakoğlu, Ziya Bayram, Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, Rıza Kuyrukçu, İdris Gülhan, Naim Yanık gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan  



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli