MHP`li Tanrıverdi ; "Keçiören`de Gökçek`e Oy Yok"

MHP`li Tanrıverdi ;

Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi seçimlere geri sayımın başladığı günler de Keçiören`de seçim atmosferini ve çalışmalarını Angara gazetesine değerlendirdi.

Seçim süreci boyunca Keçiören`de kavgaların önünü açmak için Ak partililerin her yolu denediğini de kaydeden Tanrıverdi, bu dönem Gökçek`e Keçiören`den oy yok" dedi. Kamuoyu anketleri ve alan çalışmalarına da değinen Tanrıverdi; "Keçiörenliller hizmeti, ilçesin de huzurla yaşamayı özledi bu özlem 30 martta sona erecek" dedi.

Ak partinin bu seçimi genel seçim havasına girmesi için ortamı gerdiğini  ifade eden Tanrıverdi oyunlara gelmeden biz halkımıza vaat ettiğimiz güven ve huzur ortamı için tüm partililerimiz gönüllülerimiz ile Keçiören`de bu seçimi tamamladık diyebiliriz" şeklinde konuştu.  Angara Gazetesi sorularını yanıtlayan Tanrıverdi ;" Ak Partinin parayla adam tutup ülkücü gibi göstererek kavga çıkartmaya çalıştığını kaydetti.

"Parayla çocukları ülkücü gösterip ortalık karıştırmak onların görevi oldu"

Tanrıverdi ; " Yakın zamanda tepebaşında  yaşanan gerginlikte  parayla adam tutulup tepelerden söktükleri MHP bayrakları ile ortalık karıştıranlar olduklarını ifade etti. Olayın polise yansıması ile gerçeklerin gün yüzüne çıktığını kaydederek ; "   Emniyette sorunların gün yüzüne çıktığını ifade ederek ; " Ak parti`den para alıp sorun yaratmaya çalıştılar. Başarılı olamadılar olamayacaklar" dedi.

Keçiören de aldığımız oy oranı ne olacaksa büyükşehir adayımızın da  oyu o olacak diyerek MHP2nin oylarının kimseye kaymadığını da kaydeden Tanrıverdi ; " Gökçek`in kale olarak gördüğü Keçiören`de bu sefer aynı tabloyu göremeyecek. Bunun birinci nedeni Keçiören`de vatandaşların hak ettiği hizmetin almaması ve diğeri Keçiören`de hizmet kurumuna (CEMAAT) bağlı vatandaşlarımız AKP`ye kırgın olması ve AKP`nin başında ki her platform da bu vatandaşlara ve cemaate hakaret etmesi  bir Başbakana yakışmayan kelimelerini kullanmasının cevabını Keçiören`de bu vatandaşlarımız gereken cevabı sandıkta verecekler" şeklinde konuştu. 

"Yerel Seçimde Genel Politika Olmaz"

Ak Parti  ortalığı germeyi bilinçli olarak germe çalışması ve gruplarını kemikleştirmesi Keçiören`de işe yaramayacak diyen Tanrıverdi; " Keçiörenlilerin huzurunu bozamayacaklar ve ayrıştıramayacaklar" dedi.  Partimizin Genel Başkanı  Sayın Devlet Bahçeli`nin de sık sık gündeme getirdiği tahriklere kapılmayacağız diyen Tanrıverdi; " Provakasyonlara gelmeyeceğiz  Bayraklarımızı indirseler de esnaf ziyaretlerimiz de her iki partinin ses araçları tahrik etse de sabrediyoruz bu sabrımızın karşılığını sandıkta alacağız" diyerek siyasetin uzun soluklu ve adabı ile yapılması gerekliliğine değindi.

"Keçiören bu seçim oturan adamla kavga edenlere oy vermeyecek" 

Keçiören`de herkes kendi özüne dönerek oy verecektir diyerek Mansur Yavaş2a da göndermede bulunan Tanrıverdi ; " Bizim oyumuz satılık falan değil. Oy veren tüm ülkücü camia sandıkta özüne dönecektir. Ankara Büyük şehirde`de Keçiören`de de partisini destekleyecektir.  Altınok denemiştir olmamıştır.Kendisi  15 yıldır büyükşehirle kavga içinde sürekli büyükşehirde hedefi olması Gökçek`le arasındaki kavga Keçiören`e zarar vermiştir. Sonra Gökçek ve Altınok kavgası aynı partide olunca da devam etti hizmet alamayan yine Keçiören oldu.  15 yıl Keçiören büyükşehirden hizmet alamadı. 5 yılda sokağını caddesini bilmeyen biri ile oturan adam yüzünden hizmet alamadı. Keçiören siyasetinde bu seçimde siyasetin kurbanı olmayacak. Keçiörenliler bunun farkında" diyerek seçmenler tarafından projelerin tam destek gördüğünü kaydetti.

30 Mart`ta bu seçimi alacağız ve ilk değişen güven ve huzur ortam olacak diyerek seçmenlere seslenen Mehmet Ali Tanrıverdi ; " İlkokula kadar düşen uyuşturucu felaketinden Emniyetimizle birlikte başarılı bir çalışmaya imza atacağız. Çocuklarımız huzurla okula gidecek aileler huzurla gezecek. zaten yok kaldırım park yapmak bizim asli görevimiz bu yapacaklarımız söylemek bile ayıp ama Keçiören`in vizyonunu , imajını değiştirecek esnaf dostu, ailelerin gezmek için tercih edeceği, görsel yapıları ile belediye hizmetleriyle  Keçiören Ankara`da bir marka olacağını iddia ediyorum" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu - Orhan Aydan

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı