Tarih: 22.02.2014 20:11

MHP`nin Çankaya adayına önemli destek

Facebook Twitter Linked-in

Seyranbağları semtinde ikâmet etmekte olan vatandaşlardan oluşan heyet, MHP Çankaya Adayı Sadık Aslan`ın projelerinden ve farklı pozitif kişiliğinden etkilendiklerini ifade ederek, yeni dönemde seçimlerinin Aslan`dan yana olacağını vurguladılar.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Aslan, "Yeni Çankaya Vizyonu"nu oluşturan 101 büyük projenin içinden seçilmiş 41 projeden oluşan "Yeni Çankaya Projeleri"ni CHP`li vatandaşlarla paylaştı. "Yeni Çankaya Projeleri"ni büyük bir ilgi ve teveccühle takip eden toplantı katılımcıları, projeleri oldukça beğendiklerini ve MHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Aslan`ın değerli sunumundan etkilendiklerini bildirerek, "Yeni Çankaya Vizyonu"nu can-ı gönülden benimsediklerini ifade ettiler.

SADIK ASLAN`I TANITMAK İÇİN GÖNÜLLÜ OLDULAR

En samimi duygularla Aslan`a saygıların sunan vatandaşlar, toplantının sonunda araçlarının bagajlarını Aslan`ın tanıtım broşürleri, stickerlar, binalar ve sokak donatıları için büyük boy kırlangıç bayrak ve dev afişlerle doldurarak, yeni dönemin ufuktaki büyük umutlarıyla Hoşdere 127 numarada kaîm bulunan Çankaya Seçim İletişim Merkezi`den ayrıldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —