MHP Sandıklara Sahip Çıkıyor

MHP Sandıklara Sahip Çıkıyor

MHP Sincan ilçe başkanı Sabri Can yaptığı açıklamada;7 Haziran seçiminde seçim sandıklarında görev yapacak sandık başkanları ve sandık görevlilerini İlçe Seçim Kurulu’nda kura çekerek verdikleri listenin tamamının kuradan çıktığını Sincan MHP teşkilatı ol

7 Haziran Milletvekili seçimlerine hazırlanan İlçe Seçim Kurulu’nda Sincan ve Etimesgut için sandık başkanları belirlendi. MHP’nin kararlı tutumu, Başkanların kur’a ile çekilmesini sağladı.Milliyetçi Hareket Partisi, bütün sandıklara tam ve eksiksiz isim bildirerek, sandıklara sahip çıkacağının işaretini verdi..

7 Haziran Milletvekili seçimlerine az bir süre kala, Sandık Başkanları ve sandıkta görev alacak kişiler belirlendi. 1 ve 2 Nolu seçim bölgesinde partilerin İlçe Seçim Kurulu’na sunduğu başkan adayları arasından, Sandık Başkanları kesinleşti. MHP’nin ısrarlı tutumu üzerine kur’a yöntemi ile belirlenen sandık başkanları adaylarını İlçe Seçim Kurulu önce inceledi. Etimesgut ve Sincan Milliyetçi Hareket Partisi’nin sunduğu listenin tamamı kur’aya girerken, diğer partilerde eksik ve noksan bilgiler nedeniyle bazı isimler değiştirildi veya çıkarıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren MHP Sincan İlçe Başkanı Sabri Can, seçimlerde başarılı olabilmenin en önemli etkenlerinden birisinin sandıklara sahip çıkmak olduğunu belirtirken, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

Oylarımıza Sahip Çıkacağız

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 7 Haziran’daki seçimlerin ülkemizin geleceği için bir milat olduğunun idraki ile çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.  Vatandaşın Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccühü, bizlere güç ve moral veriyor. Seçimlerde   oyların çalınmaması ve insanımızın oyuna sahip çıkmak için, sandık başkan ve üyelerini kılı kırk yararak belirledik. Genel Başkan Yardımcımız Oktay Öztürk ve Genel Merkez Seçim Uzmanımızın katılımlarıyla, sandıkta görev alacak olan partililerimize 3 defa ayrı ayrı eğitim verdik. Toplantılarımızda, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik.”

4 Adet İrtibat Bürosu Açtık

Başkan Sabri Can, çalışmaları geniş bir alana yaydıklarını da sözlerine eklerken, Plevne Mahallesi’nde ve Maraşal’da irtibat büroları açtıklarını dile getirdi. Can, “18 Nisan Cumartesi günü  Pınarbaşı Mahallesi irtibat bürosunu görkemli bir törenle miting havasında açacağız. Yenikent  irtibat bürosunu ise önümüzdeki haftalarda hizmete sunacağız.   Cumartesi günü yapılacak olan Pınarbaşı Mahallesi İrtibat Büromuzun açılışında Hüseyin Kağıt,  Ali Kınık konserinin yanısıra İlahi gruplar, minik tekvando boks gösterileri, çocuklar için sürpriz hediye çekilişleri yer alacak. Mehteran ve Seğmen ekibinin gösterileri ise açılışa renk katacak. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyoruz.” Diye konuştu.



Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli