Millet ittifakı keçiören seçim koordinasyonu toplandı.

Millet ittifakı keçiören seçim koordinasyonu toplandı.

AKP iktidarı sonrasında bu sorunlar çözülmek yerine kronikleşmiş, Başkanlık sistemine geçilmesi ile beraber sorunlarımız tamamen kangrene dönüşmüştür dedi.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılımıza yaklaştığımız bu günlerde ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. AKP iktidarı öncesinde çeşitli sorunları olan ülkemizde; AKP iktidarı sonrasında bu sorunlar çözülmek yerine kronikleşmiş,  Başkanlık sistemine geçilmesi ile beraber sorunlarımız tamamen kangrene dönüşmüştür dedi.

Yapılan programa Parti Meclisi Üyeleri, CHP Ankara İl Başkanı, Milletvekili Adayları, Millet İttifakımızın İlçe Başkanları, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları  STK Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı. 

Programda açılış konuşmasını yapan CHP Keçiören ilçe başkanı Bülent Gündoğan Yıllardır milli ve manevi değerlerimizi kullanarak iktidar olan AKP; daha sonra yolsuzluklara boğulmuş yöneticilerinin para hırsı ve israf, kara para, rüşvet ve uyuşturucu adeta sıradanlaşmıştır. AKP Tek Adam sitemini ayakta tutabilmek için toplumun tüm kesimlerinin üzerindeki baskısını günden güne arttırmış, Gençlerimiz uygulanan baskıcı politikaların ve yaşanan ekonomik krizlerin neticesinde geleceğini dünyanın başka ülkelerinde arama yolunu seçmiştir. 

Uygulanan Neo Liberal ekonomi politikaları ile patronların gözünü para hırsı bürümüş, iktidarında yol vermesi sonucunda Kaz dağlarından, Karadeniz yaylarına kadar tüm doğamız talan edilmiş, İnsan sağlığı ve güvenliği kar hırsı ile yok sayılıp, en son yaşanan depremde onbinlerce vatandaşımız ne yazık ki diri diri toprağa gömülmüştür.

Vatandaşlarımız yaşadığı derin krizlerden kurtulmak için çıkış olarak Millet İttifakını görmüştür. 11 Büyükşehir’in ittifakımız saflarına katılması ve sonrasında belediye başkanlarımızın başarılı çalışmalara imza atmasıyla, vatandaşlarımız çalmadan da hizmet edilebileceğini, ihtiyacı anında sesini duyurabileceği birilerinin  olduğunu görmüş ve AKP ile yollarını ayırma konusunda kararını kesinleştirmiştir. 

13. cumhurbaşkanı adayımız sn. kemal kılıçdaroğlu’nu 15 mayıs sabahı çankaya’ya göndermek için çelikten bir irade ile çalışmaya devam ediyoruz. Önümüze koyduğumuz hedefler arasında Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanmanın yanı sıra, 28. Dönem meclis çoğunluğunu kazanmak, Planladığımız hedeflere varmak için, 1 Milyona yaklaşan nüfusu ve 700.000’ne yakın seçmeni olan Keçiören’de; 3 yıldır büyük bir disiplin ve özen ile hareket ediyoruz. Eşinden şiddet gören kadınlardan, yurt bulamayan öğrencilerimize, yoksulluğun pençesinde çırpınan ailelerimizden, deprem mağduru vatandaşlarımıza kadar nerede bizlere ihtiyacı olan birisi, nerede ihtiyaç sahibi bir vatandaş varsa, değerli başkanlarımız orada olunmuştur. 

Evrensel dayanakları temel alan demokratik siyasal kültürümüz, özgür ve çağdaş yurttaşlar olarak yaşamaktaki kararlılığımız ve ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasından aldığımız güç ile AKP tarafından maruz bırakıldığımız bu karanlık kuşatmayı kıracağız.

Ancak şunu aklımızdan çıkarmamalıyız; siyasi söylemlerini alt kimlikleri ayrıştırmak üzerine kurgulayan AKP, toplumda yarattığı ayrıştırma üzerinden iktidarını uzun süredir devam ettirmektedir. Millet İttifakımızın toplumun bütün kesimlerini kucaklayan söylemi, tüm tuzak ve iftiralara rağmen bir arada durma iradesi, ülkemize umudu yeniden aşılamış, bu sıcak siyaset iklimi karşısında AKP’nin kibirden kuleleri, güneşi görmüş buz kütlesi gibi erimeye başlamıştır. Ancak; AKP’de gerçekleşen bu erimenin nihayete varması, binlerce arkadaşımızın 3 yıllık emeğinin başarıya ulaşması ve milyonlarca vatandaşımızın beklentisinin karşılanması için seçime kadar yapmamız gerekenler var. Dünde kalan tartışmalara takılıp kalmadan, önümüze koyduğumuz hedeflerden 1 mm sapmadan, sokakta gezen her vatandaşımıza dokunmalı, ilçemizde bulunan her hanenin kapısını mutlaka çalmalıyız. Bunun için koordinasyon merkezlerimizi hazırlıyor. Çalışma ekiplerimizi kaynaştırıyor ve seçim güvenliği konusunda yardımlaşıyoruz.

Seçim sokakta kazanılır ama sandıkta onaylatılır. Bunun en güzel örneğine 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da canlı canlı hepimiz şahit olduk. Seçimi kaybetmesine rağmen İstanbul’un Cadde ve sokaklarını süsleyen, televizyonlara çıkıp milyonlarca insanın gözlerine baka baka yalan söyleyen bir anlayış ile karşı karşıyayız. O nedenle; 14 Mayıs’ta sandıklarda seçim güvenliği konusunda en ufak bir zafiyet göstermeden, başka partilerin 1 tane oyuna tenezzül etmeden ama 1 tane oyumuzu bile çaldırmadan, seçim günü büyük bir disiplin ve özenle hareket edeceğiz. 

Bu süreci sağlıklı organize etmek için sandık güvenliği, stres yönetimi ve saha çalışmaları konusunda rehber olacak bilgileri, değerli hocalarımız az sonra sizlerle paylaşacak. Hocalarımızın paylaşacağı kıymetli bilgileri büyük bir dikkatle izlemenizi ve önümüzdeki süreçte bu bilgileri rehber edinmenizi rica ediyorum. Çünkü bu bilgilerin ışığında seçime kadar olan süreci ve seçim günü sandıklarımızda ki güvenliği inşa edeceklerinin altını çizdi.



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu