MİLLETİMİZİN İRADESİNİ SANDIK HIRSIZLARINA YEDİRTMEYECEĞİZ

MİLLETİMİZİN İRADESİNİ SANDIK HIRSIZLARINA YEDİRTMEYECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde görev yapacak sandık görevlilerini bilgilendirmek amacıyla Keçiören İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili adayı

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Şefkat Çetin sözlerini şöyle sürdürdü:“Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarının temeli, irade gaspı olan oy hırsızlığının önüne geçmekle ve yılmadan, yorulmadan çalışarak millet iradesinin sandığa yansıtılmasıyla mümkündür. AKP iktidarında yaşanan her türlü soygun ve talana son vermek açısından 7 Haziran seçimlerindeki sandık sonuçlarının önemi büyüktür. Bu yüzden sandığa sahip çıkmak, 7 Haziran’daki millet iradesine sahip çıkmaktır”.

Aynı zamanda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Şefkat Çetin, AKP hükümetinin federatif başkanlık sistemi ısrarının Türkiye’yi yıkıma ve bölünmeye doğru sürüklediğini ve bu duruma ancak Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı ile son verilebileceğini vurguladı.

Son olarak bin yıllık kardeşlik ile harmanlanan Türkiye’nin üniter yapısının sarsılmaz savunucusu olan MHP’nin iktidarı ile başta AKP’nin ihanet projeleri olmak üzere tüm bölücü oyunların bozulacağını söyleyen Çetin, “Teşkilatımızın emeğini ve milletimizin iradesini sandık hırsızlığı profesyonellerine yedirmeyeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

MHP’Lİ ÇETİN: “ÜRETİCİ VE KÜÇÜK ESNAF RANTA KURBAN EDİLMEMELİDİR”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Adayı Şefkat Çetin ile Ankara Milletvekili Adayları Ankara Toptan Sebze Meyve Hali ziyaretinde bulundu.

Hal esnafının sıkıntılarını yerinde inceleyen MHP heyeti sektörün büyük marketler ile tedarikçi firmaların kıskacında ranta kurban edilmemesi gerektiğini söyledi.

Şefkat Çetin Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları derneğinde yaptığı açıklamada:

“Beş milyon insanı doğrudan ilgilendiren meyve sebze sektörü, üretici ve hal esnafı korunarak perakende tekellerinin elinden kurtarılmalıdır.

Hal Yasası,  çiftçi ve küçük esnaf lehinde yeniden düzenlenerek sektör tekrardan karlı hale getirilmelidir.

 Mazot ve gübre fiyatları altında ezilen çiftçi; tarlasında mahsur kalmıştır.

Kar marjının yetersizliğinden maliyetlerini karşılayamaz hale gelen küçük esnaf yeni düzenlemelerle tekrardan sektöre hâkim olmalıdır” dedi.



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı