Beş İlçeye Yeni Hizmet

Beş İlçeye Yeni Hizmet

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, Altındağ’a tam 5 Sağlık Merkezi yapılması için düğmeye bastı. Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri’ne yapılacak olan Aile Sağlığı M

Doğru verilen kararlar ve hızlı atılan adımlarla ilçenin çehresini değiştiren Altındağ Belediyesi, yatırımda hız kesmiyor. Bölge halkının ihtiyaçlarını daima göz önünde bulunduran ve yatırımlarını buna göre şekillendiren Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahalleye 5 dev sağlık tesisi armağan ediyor. İhale süreci tamamlanan ve çok kısa sürede inşaatı başlayacak olan “Aile Sağlığı Merkezi” projeleri, yapılacakları mahallelerde vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

“İlçemize değer katacak projelere imza atıyoruz.”

Seçim öncesi söz verilen birçok projenin Altındağ’a kazandırıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, projelerin hızla ilerlediğini belirtti. Altındağ’ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve çocuklarımızın geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Tesislerin inşaatının başlaması için ilk adımın atıldığını belirten Başkan Tiryaki “Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe adım atmaları için 5 mahallemize aile sağlığı merkezleri inşa ediyoruz.” dedi. Başkan Tiryaki günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizdi. Tiryaki, sağlık merkezlerinin Altındağ’a hayırlı olmasını temenni etti.

Tam donanımlı Sağlık Merkezleri

Aile Sağlığı Merkezleri’nde de, Altındağ Belediyesi’nin tüm projelerinde olduğu gibi konfor ve kalite ön planda… Tamamı 2 kattan oluşan Aile Sağlığı Merkezleri’nde Altındağlı vatandaşların sağlığı için her şey düşünüldü. Aşı ve bebek izleme odasından, gebe izleme ve aile planlama odasına, hekim odalarından çocuk odalarına kadar her tür detayın ve konforun düşünüldüğü Aile Sağlığı Merkezleri, Altındağlı vatandaşların sağlıklı yaşamı için hizmet verecek. Laboratuar ve acil müdahale odası gibi unsurların da bulunduğu Aile Sağlığı Merkezleri, yapıldıkları mahallelerde 7’den 70’e her yaştan Altındağlı vatandaşa hizmet verebilecek.

Aile Sağlığı Merkezleri’nin tümünün inşaatında kullanılan malzemeler ise birinci sınıf kalitede… Duvarlarından tavalarına kadar her yerde antibakteriyel boya kullanan Altındağ Belediyesi, dış cepheden merdivenlere, pencerelerden kapılara kadar her noktada birinci sınıf malzeme kullanarak, halk sağlığına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

 



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı