MİNİKLER MEZUNİYETE HAZIRLANIYOR

MİNİKLER MEZUNİYETE HAZIRLANIYOR

Çankaya Belediyesi?nin 8 gündüz bakımevinin 6 yaş grubu 213 öğrencisi, mezuniyete hazırlanıyor.

 Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerinde okul öncesi eğitim gören 213 çocuk, yıl sonunda unutulmaz bir mezuniyet sevinci yaşamaya ve yaşatmaya hazırlanıyor. Gündüz bakımevlerinde, gösteri çalışmalarını yapan çocuklar, Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde üç gün sürecek provalarının ardından, mayıs ayı sonunda gösterilerini yapacaklar. 

Çankaya Belediyesi’nin hem çalışan anneler çocuklarını güvenle bırakabilsin hem de aileler ekonomik açıdan uygun ve kaliteli hizmet alabilsin diye hayata geçirdiği gündüz bakımevleri her yıl yüzlerce çocuğu mezun ederek, ilkokula hazırlıyor. Gündüz bakımevlerinin yanı sıra 3 etüt merkezi de, ilkokul çağındaki çocuklara yardımcı eğitim hizmeti veriyor.

 

2 YENİ BAKIMEVİ DAHA GELİYOR

‘Yeni Toplumcu Belediyecilik’ anlayışı uygulamaları ile kadınların özgürleşmesi ve çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak örnek çalışmalar yapan Çankaya Belediyesi, halka, ekonomik ve kaliteli hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği, Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini, her fırsatta yineleyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Bu yılki projelerimizden biri de 2 yeni bakımevi açmak. Birisi Zafertepe bölgesi Göktürk Mahallesinde, diğeri Cevizlidere bölgesi Gökkuşağı mahallesinde olmak üzere tüm hazırlıkları tamamlanan 2 yeni gündüz bakımevi ve çocuk merkezinin yıl sonu itibariyle bitirilmesini hedefliyoruz. Halkımızın nitelikli ve kaliteli hizmeti, uygun ekonomik koşullarda alıyor olması bizim için mutluluk verici. Biz  bu çalışmaları çoğaltarak yaygınlaştırmayı ve daha fazla hizmet vermek için çaba gösteriyoruz” açıklamalarında bulundu.  

 

3 GÜN GÖSTERİ 10 GÜN SERGİ

Yıl boyunca bakımevlerinde müzik, drama, dans, resim ve seramik eğitimlerini Çağdaş Sanatlar Merkez’inde sergileyecekler. 28 ve 31 Mayıs ile 4 Haziran’da gerçekleşecek gösterilerde, modern ve folklor dansları, koro, drama, jimnastik sunumlarıyla, çocuklar ebeveynlerine unutulmaz anlar yaşatacaklar. Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde ayrıca, çocukların yıl boyunca yaptıkları, resim ve seramik gibi el sanatları ürünleri, 10 gün süresince sergilenecek.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli