Miniklerin okul hediyeleri Fethi Yaşar`dan

Miniklerin okul hediyeleri Fethi Yaşar`dan

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde ilçe sınırlarında bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

 Öğrencilerin ilk ders zili heyecanına ortak olan Yaşar, çocuklara okul çantası hediye etti.

Okul ziyaretlerinde ilk durak, Yakacık İsmet Kurtuluş İlköğretim Okulu oldu. Yaşar, sınıflarında öğrencileri ziyaret ederek hem çocuklarla sohbet etti hem de onlara okul çantası armağan etti.

Öğrencilere nasihatler

Okul ziyaretleri Şehit Savaş Bıyıklı İlköğretim Okulu ile devam etti. Öğrenciler ve veliler ziyaretten büyük mutluluk duyarken çocukların sevinci, Yaşar’ın elinden aldıkları okul hediyeleri ile ikiye katlandı.

Ardından Memlik Köyü İlköğretim Okulu’na giderek öğrencilere hediye dağıtmaya devam eden Yaşar, gittiği her okulda öğrencilere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Öğrencilere ‘siz ülkemizin geleceğisiniz’ diye seslenen Yaşar, “Yeni ders yılınızın başarılı ve hayırlı geçmesini diliyorum. Derslerinize iyi çalışacağınızı ve öğretmenlerinizi üzmeyeceğinizi umuyorum” dedi.

Yaşar’a coşkulu karşılama

Okul ziyaretleri çerçevesinde Yakacık Anadolu Lisesi’ne de uğrayan Yaşar, gençlere yeni eğitim öğretim döneminde başarı dileklerini iletti.

Öğrencilerin alkışlarıyla karşılanan Yaşar, öğrencilere “Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız ülkemizin geleceği o kadar parlak olur. Derslerinize sınıf geçmek için değil, öğrenmek için çalışın” dedi.

‘Halı saha sözümüzü tutuk’

Yaşar, Yakacık Anadolu Lisesi’ne daha önce yaptığı bir ziyareti hatırlatarak “Diploma töreninizde de yine sizlerle birlikteydik. O gün benden bir halı saha istemiştiniz. Ben de size söz vermiştim ve sözümü tuttum. Halı sahanız tamamlandı. Güle güle kullanın” ifadelerini kullandı.

Okullara ve öğrencilere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Yaşar, eğitim ve öğretime destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı