MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurul`a gidiyor

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurul`a gidiyor

Yönetim Kurulumuz Mehmet Yiğiner Başkanlığında bir araya geldi.Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Şahin’e ait Keyfimce Kafe’de kahvaltıda bir araya gelen Yönetim Kurulumuz, Kulübümüzün geldiği noktayı ve geleceğe dair Kulübümüzün durumunu masaya yatırdı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mehmet Yiğiner,”Yaklaşık 2,5 yıllık görev süremiz içerisinde samimi bir gayretle kulübümüzü yaşatmaya çalışarak, sorunlardan kurtarmak için ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım olağanüstü çaba sarf ettik” dedi.

Hiçbir geliri olmayan ve buna karşın yaklaşık olarak yüz trilyona yakın borcu bulunan kulübün yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesinin zorluğuna dikkat çeken Başkanımız Mehmet Yiğiner,”Göreve geldiği günden bugüne kadar geçmişte biriken FİFA borçlarını, mevcut personel ve tesis giderlerini, futbolcuların maaş, maç başı, transfer taksitlerini ve primlerini, firmalara olan borçları ve alt yapı giderlerini karşıladıklarını “söyledi.

Sarf edilen bunca çabaya rağmen borçları yaklaşık olarak 50-60 milyon civarına düşürebildiklerini ve bu süre zarfında da ‘Futbol A Takımımızı’ zirve yarışının içinde tuttuklarının önemine vurgu yapan Başkanımız Mehmet Yiğiner, açıklamasında özetle şunları söyledi: Göreve geldiğim günden bugüne kadar benimle birlikte çalışan Tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, içeride ve dışarıda bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, çalışmalarımızı yakından takip edip kamuoyunu bilgilendiren güzide basınımıza ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahada ter döken teknik ekip ve oyuncu kadromuza teşekkür ediyorum. İşimizden, aşımızdan, evimizden ve bütçemizden fedakarlık ederek kulübümüzü ayakta tutmaya çalışarak Başkent’e ve Ankaragücü’müzün şerefli mazisine yakışan bir yönetim anlayışı sergiledik. Verdiğimiz onur mücadelesinde yalnız bırakılmanın ve gerekli desteği alamamanın da üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzün giderlerini azaltmak ve tasarruf tedbirleri uygulamak amacıyla, Kulübümüzün idari kısmını Tandoğan tesislerine taşıma kararı aldık. Bundan sonra hizmeti binası olarak Tandoğan tesislerimizi kullanacağız.

Bunca olumsuzluk ve imkansızlığa rağmen ligin bitmesine üç hafta kala onurumuzla, şerefimizle mücadele vererek ligi üst sıralarda bitireceğiz.

Az öncede ifade ettiğim gibi gerekli desteği bulamamamız nedeniyle Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldık. Bu kararı alırken de Yönetime talip olan arkadaşlar varsa önünü açmak istedik.

Kongre’ye kadar görevimizin başındayız ve üzerimize düşeni kongre gerçekleşene kadar yerine getireceğiz.

Kongrede göreve gelen arkadaşlarımıza imkanlarımız dahilinde dışarıdan destek olup, yapılan çalışmaların da takipçisi olacağız. Umut ediyoruz ki Genel Kurulda Ankaragücü’müzü kurtaracak arkadaşlar çıkar ve yönetime gelirler.

Son olarak bizleri destekleyen, herkese teşekkür ediyor ve bir kez daha altını çizerek söylüyorum;”Olağanüstü Genel Kurulda” görev alacak arkadaşlara destek olacağız ve kulübümüzün yaşaması için üzerimize düşeni yapacağız.

Yönetim Kurulumuzun toplantısında aşağıdaki Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu

Mke Ankaragücü Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantı İlanı

Derneğimizin Yönetim Kurulu tarafından 17.04.2015 tarih ve 68 sayılı kararı ile Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulu kararı gereği, ilk toplantının 03.05.2015 Pazar günü saat 14.00’te GMK Bulvarı No:164 MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tesisleri Kapalı Spor Salonu Tandoğan Çankaya / Ankara adresinde, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantının 10.05.2015 Pazar günü aynı saatte ve aynı yerde aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılacaktır.

YÖNETİM KURULU

GÜNDEM

Açılış ve Yoklama,
Başkanlık Divanı Seçimi,
Saygı Duruşu, İstiklal Marşının Okunması,
Başkanlık Divanına Tutanaklara İmza Yetkisi Verilmesi,
Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun Okunması ve Müzakeresi,
Denetim Kurulu raporunun Okunması ve Müzakeresi,
01.01.2015 – 30.04.2015 dönemleri Bilanço, Gelir ve Gider hesaplarının okunması, müzakeresi ve ibrası,
Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası,
Dernek Tüzüğümüzün gereken maddelerinde ihtiyaç olan değişikliklerin görüşülerek tüzük tadilatının yapılması,
Dilek ve Temenniler,
Seçimler,
Kapanış,

 



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı